Osallistu ept-viikkoon!

Ehkäisevän päihdetyön viikolla eri puolilla Suomea järjestetään aiheeseen liittyviä tapahtumia. Kuka vain voi järjestää tapahtuman, jossa vuoden teemaa ja puheeksiottoa aiheena tuodaan esille. Näiltä sivuilta löytyy kampanjamateriaalia, jota voi vapaasti käyttää tapahtumia järjestettäessä. EPT-viikon tapahtumakalenterista voit tarkastaa oman alueesi tapahtumat. Oletko kiinnostunut järjestämään koulutuksen tai tapahtuman EPT-viikolla? Ota yhteyttä maaret.vakinen(at)ehyt.fi Tarjoamme sähköisiä materiaaleja ja lisäämme tapahtuman valtakunnalliseen tapahtumakalenteriin.

Ilmoita oma tapahtumasi EPT-viikon tapahtumakalenteriin tällä lomakkeella: https://my.surveypal.com/EPT-viikon-tapahtumat-2019  HUOM. Tapahtumatietojen päivittymiseen tapahtumakalenteriin varataan 3 arkipäivää.
Julisteiden ja muiden materiaalien tilaukset: maaret.vakinen (a) ehyt.fi

Somekuvat

Kannabisinterventio nuorille kannabiksen käyttäjille -hankkeen podcastit

EPT-järjestöverkosto kannustaa ammattilaisia puheeksiottoon sekä levittämään puheeksioton hyviä käytäntöjä. Puheeksioton tarjottimelta löytyy tukea ja materiaaleja ammattilaisille.

Jos kaipaat apua suunnitteluun tai tietoa alueen muista tapahtumista, voit ottaa yhteyttä EHYT ry:n aluekoordinaattoreihin:

Etelä-Suomi
Heli Vaija, aluekoordinaattori
p. 044 5100 228
heli.vaija(at)ehyt.fi

Itä-Suomi
Heli Rantanen, aluekoordinaattori
p. 050 571 0480
heli.rantanen(at)ehyt.fi

Keski-Suomi ja Etelä-Savo
Harri Jukkala, aluekoordinaattori
p. 0400 274 823
harri.jukkala(at)ehyt.fi

Pohjanmaa, Keski-Pohjanmaa ja Etelä-Pohjanmaa
Miia Hietaniemi, aluekoordinaattori
p. 050 571 4818
miia.hietaniemi(at)ehyt.fi

Länsi-Suomi
Anne Mikkola, aluekoordinaattori
p. 044 055 9920
anne.mikkola(at)ehyt.fi

Lappi, Kainuu
Anne Huotari (Lappi, Kainuu)
p. 050 439 1610
anne.huotari(at)ehyt.fi

Pohjois-Pohjanmaa
Sinikka Korpela
p. 0400 274 833
sinikka.korpela(at)ehyt.fi

EPT-viikko näkyy sosiaalisessa mediassa

EPT-viikon aikana kampanjan Facebook-sivu on tapahtumien polttopiste. Facebook-sivulla julkaistaan päivittäin blogeja, tapahtumia, vinkkejä ja puheeksioton työkaluja.

Ehkäisevän päihdetyön viikolla pureudutaan päivittäin eri teemoihin. Seuraa Facebook-sivua ja pysy kartalla EPT-viikon kuulumisista!