Osallistu ept-viikkoon!

Ehkäisevän päihdetyön viikolla eri puolilla Suomea järjestetään aiheeseen liittyviä tapahtumia. Näiltä sivuilta löytyy kampanjamateriaalia, jota voi käyttää tapahtumia järjestettäessä. EPT-viikon tapahtumakalenterista voit tarkastaa oman alueesi tapahtumat. Oletko kiinnostunut järjestämään koulutuksen tai tapahtuman EPT-viikolla? Ota yhteyttä maaret.vakinen(at)ehyt.fi Tarjoamme sähköisiä materiaaleja ja lisäämme tapahtuman valtakunnalliseen tapahtumakalenteriin. Voit ilmoittaa myös virtuaalisen tapahtuman!

Ilmoita oma tapahtumasi EPT-viikon tapahtumakalenteriin tällä lomakkeella: https://www.ept-verkosto.fi/ept-viikon-tapahtumakalenteri-2020/  HUOM. Tapahtumatietojen päivittymiseen tapahtumakalenteriin varataan 3 arkipäivää.

Julisteiden ja muiden materiaalien tilaukset: maaret.vakinen (a) ehyt.fi

Kieliversioita

Vuonna 2020 kääntyy uusi sivu Ehkäisevän päihdetyön viikon historiassa, kun kampanjamateriaalit julkaistaan ensimmäistä kertaa myös arabian ja somalin kielillä. Tavoitteena on viestiä yhä laajemmin ja moniäänisemmin sekä saada ehkäisevän työn perheeseen uusia toimijoita. Ehkäisevällä työllä edistetään terveyden ja hyvinvoinnin tasa-arvoa. Siksi sen viestit ja työkalut kuuluvat meille kaikille. Arabian- ja somalinkielisen materiaalin EPT-viikolle tuottaa EHYT ry:n HADIYA-hanke.


Tietovisa: Mitä tiedät kannabiksesta?

Milloin lääkekannabis sai myyntiluvan Suomessa? Mikä on THC? Testaa kannabis-tietosi EHYTin tietovisalla! http://www.buenotalk.fi/mita-tiedat-kannabiksesta/


EPT-viikon materiaali 2020

Julisteet (A3) suomeksi:

Julisteet (A3) ruotsiksi:

Muu materiaali:

Julisteet (A3) arabiaksi:

Julisteet (A3) somalin kielellä:

2019 kampanjan materiaalia:

Apua ja tukea ammattilaisille

EPT-järjestöverkosto kannustaa ammattilaisia puheeksiottoon sekä levittämään puheeksioton hyviä käytäntöjä. Puheeksioton tarjottimelta löytyy tukea ja materiaaleja ammattilaisille.

Jos kaipaat apua suunnitteluun tai tietoa alueen muista tapahtumista, voit ottaa yhteyttä EHYT ry:n aluekoordinaattoreihin:

Lahden aluetoimisto
Vuorikatu 14, 15110 Lahti
Heli Vaija, aluekoordinaattori

Kuopion aluetoimisto
Asemakatu 5B, 70100 Kuopio
Heli Airaksinen, aluekoordinaattori

Jyväskylän aluetoimisto
Kansalaistoiminnan keskus Matara, Matarankatu 6 A1, 40100 Jyväskylä
Harri Jukkala, aluekoordinaattori

Seinäjoen aluetoimisto
Järjestötalo, Kauppakatu 1, 2krs., 60100 Seinäjoki
Miia Hietaniemi, aluekoordinaattori

Tampereen aluetoimisto
Kumppanuustalo Artteli, Salhojankatu 42, 33500 Tampere
Anne Mikkola, aluekoordinaattori

Oulun aluetoimisto
Kumppanuuskeskus, Kansankatu 53, 90100 Oulu
Saija Himanka, aluekoordinaattori (Lappi, Kainuu)
Sinikka Korpela, aluekoordinaattori (Pohjois-Pohjanmaa)

EPT-viikko näkyy sosiaalisessa mediassa

EPT-viikon aikana kampanjan Facebook-sivu on tapahtumien polttopiste. Facebook-sivulla julkaistaan blogeja, tapahtumia, vinkkejä ja puheeksioton työkaluja.

Ehkäisevän päihdetyön viikolla pureudutaan päivittäin eri teemoihin. Seuraa Facebook-sivua ja pysy kartalla EPT-viikon kuulumisista!