Osallistu ept-viikkoon!

Ehkäisevän päihdetyön viikolla eri puolilla Suomea järjestetään aiheeseen liittyviä tapahtumia. Kuka vain voi järjestää tapahtuman, jossa vuoden teemaa tuodaan esille. Näiltä sivuilta löytyy kampanjamateriaalia, jota voi vapaasti käyttää tapahtumia järjestettäessä. EPT-viikon tapahtumakalenterista voit tarkastaa oman alueesi tapahtumat.

EPT-järjestöverkosto kutsuu kaikki kolmannen ja julkisen sektorin toimijat kannustamaan muita ammattilaisia puheeksiottoon ja levittämään puheeksioton hyviä käytäntöjä. Voisitko sinä järjestää koulutuksen, joka käsittelee puheeksiottoa? Tai voisitko tuoda esiin todellisen tarinan siitä, miten puheeksiotto on auttanut?  Voit myös esimerkiksi haastaa paikallisen toimijan kokeilemaan jotakin puheeksioton hyvää käytäntöä osana olemassa olevaa toimintaa.

Jos kaipaat apua suunnitteluun tai tietoa alueen muista tapahtumista, voit ottaa yhteyttä EHYT ry:n aluekoordinaattoreihin:

Lahden aluetoimisto
Heli Vaija, aluekoordinaattori
p. 044 5100 228
heli.vaija(at)ehyt.fi

Itä-Suomen aluekeskus
Elisa Aarnio, aluekoordinaattori
p. 050 5710 480
elisa.aarnio(at)ehyt.fi

Keski-Suomen aluetoimisto
Harri Jukkala, aluekoordinaattori
p. 0400 274 823
harri.jukkala(at)ehyt.fi

Pohjanmaan aluetoimisto
Miia Hietaniemi, aluekoordinaattori
p. 050 571 4818
miia.hietaniemi(at)ehyt.fi

Länsi-Suomen aluekeskus
Anne Mikkola, aluekoordinaattori
p. 044 055 9920
anne.mikkola(at)ehyt.fi

Pohjois-Suomen aluekeskus
Anne Huotari (Lappi, Kainuu)
p. 050 439 1610
anne.huotari(at)ehyt.fi

Sinikka Korpela (Pohjois-Pohjanmaa)
p. 0400 274 833
sinikka.korpela(at)ehyt.fi

EPT-viikko näkyy sosiaalisessa mediassa

EPT-viikon aikana kampanjan Facebook-sivu on tapahtumien polttopiste. Facebook-sivulla julkaistaan päivittäin blogeja, tapahtumia, vinkkejä ja puheeksioton työkaluja.

Ehkäisevän päihdetyön viikolla pureudutaan päivittäin eri teemoihin. Seuraa Facebook-sivua ja pysy kartalla EPT-viikon kuulumisista!