Varaa päivät kalenteristasi jo nyt!

Päihdepäivät on Suomen suurin päihdeaiheinen tapahtuma, joka kerää yhteen alan ammattilaiset, opiskelijat ja vapaaehtoiset. Päihdepäivillä saat uutta tietoa, työvälineitä ja inspiroivia kohtaamisia alan toimijoiden kanssa.

Vuoden 2023 tapahtuman kävijöistä huikeat 95 % koki, että Päihdepäiville osallistuminen oli heille hyödyllistä ja 88 % osallistuisi tapahtumaan uudelleen.

Mitä tietoa tarvitset päihdeaiheista?
Kerro meille ja voita palkintoja!

Minkälaista uutta materiaalia, työkaluja tai näkökulmia kaipaat työn tukesi? Suunnittelemme vuoden 2025 ohjelmaa, ja haluamme kuulla mitä tietoa päihteisiin liittyen sinä tarvitset päihteisiin liittyen.

Etsimme sote-ammattilaisia Päihdepäivien asiakasraatiin

Etsimme kokeneita sote-ammattilaisia Päihdepäivien asiakasraatiin. Asiakasraadissa autat meitä ymmärtämään alan tarpeita, ja osallistut Päihdepäivät 2025-tapahtuman suunnitteluun. Olet myös mukana arvioimassa saapuneita ohjelmaehdotuksia. Asiakasraati kokoontuu 16.5. klo 9.30-12 Helsingissä, ja toisen kerran lokakuussa 2024 (tarkempi ajankohta ilmoitetaan myöhemmin).

Palkkioksi saat kahden päivän pääsyliput Päihdepäivät 2025-tapahtumaan. Raadissa on 10 paikkaa, ja teemme valinnan ilmoittautuneiden kesken ammatin ja kokemuksen perusteella.

Seuraavat Päihdepäivät järjestetään uudistuneella Kulttuuritalolla 14.-15.5. 2025. Ohjelma julkaistaan talvella 2025.

Haluatko jakaa osaamistasi Päihdepäivillä?

Onko sinulla kiinnostava tutkimus päihteisiin liittyvästä aiheesta, hyviä sosiaali- tai terveysalan menetelmiä, tai vaikkapa erityisen onnistunut projekti, joka hyödyntäisi sosiaali- ja terveysalan ammattilaisia? Päihdepäivät on Suomen suurin päihdeaiheinen tapahtuma, joka tavoittaa jopa 1200 sosiaali- ja terveysalan ammattilaista ja opiskelijaa. Tapahtuma ohjelma suunnitellaan yhdessä eri sidosryhmien, kuten järjestöjen, tutkimuslaitoksien, yliopistojen ja julkisen sektorin kanssa. Päihdepäivien seminaarihaku avataan myöhemmin keväällä, pidä Päihdepäivien sivuja silmällä!

Lisätiedot:
Cilla Schroeder
cilla.schroeder(at)ehyt.fi

Päihdepäivät kokoaa yhteen noin 1200 sosiaali- ja terveysalan ammattilaista, opiskelijaa ja päättäjää kahden päivän ajan. Messualue on maksuton ja kaikille avoin. Seuraava tapahtuma järjestetään 14.-15.5. 2025 Helsingin uudistuneella Kulttuuritalolla. Suositut messupaikat tulevat myyntiin talvella 2025.

Päihdepäivien messuosaston näytteilleasettajat 2023:

Asiantuntija Cilla Schroeder
cilla.schroeder(at)ehyt.fi
Puh. 050 407 4130

Viestinnän asiantuntija Maaret Väkinen (median yhteydenotot)
maaret.vakinen (at)ehyt.fi
050 327 0009