Varaa päivät kalenteristasi jo nyt!

Päihdepäivät on Suomen suurin päihdeaiheinen tapahtuma, joka kerää yhteen alan ammattilaiset, opiskelijat ja vapaaehtoiset. Päihdepäivillä saat uutta tietoa, työvälineitä ja inspiroivia kohtaamisia alan toimijoiden kanssa.

Vuoden 2023 tapahtuman kävijöistä huikeat 95 % koki, että Päihdepäiville osallistuminen oli heille hyödyllistä ja 88 % osallistuisi tapahtumaan uudelleen.

Päihdepäivät 2025 kutsuu!

Haluatko olla mukana tekemässä vuoden merkittävintä päihteisiin liittyvää tapahtumaa? Päihdepäivät 2025 etsii asiantuntevia seminaarisuunnittelijoita ja uusia näkökulmia.

Etsimme seminaareja mm. seuraavista aiheista:

  • Ajankohtaiset päihdeilmiöt
  • Uusia näkökulmia päihdehoitoon
  • Kokemuksia ja menetelmiä asiakastyöstä
  • Viimeisimmät tutkimustulokset ja niiden käytäntöön vieminen

Osallistu ja ole mukana kehittämässä sosiaali- ja terveysalan päihdeosaamista. Voit ehdottaa omia aiheita, tai toteuttaa annettua otsikkoa.

Ohjelmahaku on auki 6.6.-22.9.

Seuraavat Päihdepäivät järjestetään uudistuneella Kulttuuritalolla 14.-15.5. 2025. Ohjelma julkaistaan talvella 2025.

Haluatko jakaa osaamistasi Päihdepäivillä?

Onko sinulla kiinnostava tutkimus päihteisiin liittyvästä aiheesta, hyviä sosiaali- tai terveysalan menetelmiä, tai vaikkapa erityisen onnistunut projekti, joka hyödyntäisi sosiaali- ja terveysalan ammattilaisia? Päihdepäivät on Suomen suurin päihdeaiheinen tapahtuma, joka tavoittaa jopa 1200 sosiaali- ja terveysalan ammattilaista ja opiskelijaa. Tapahtuma ohjelma suunnitellaan yhdessä eri sidosryhmien, kuten järjestöjen, tutkimuslaitoksien, yliopistojen ja julkisen sektorin kanssa.

Lisätiedot:
Cilla Schroeder
cilla.schroeder(at)ehyt.fi

Päihdepäivät kokoaa yhteen noin 1200 sosiaali- ja terveysalan ammattilaista, opiskelijaa ja päättäjää kahden päivän ajan. Messualue on maksuton ja kaikille avoin. Seuraava tapahtuma järjestetään 14.-15.5. 2025 Helsingin uudistuneella Kulttuuritalolla. Suositut messupaikat tulevat myyntiin talvella 2025.

Päihdepäivien messuosaston näytteilleasettajat 2023:

Asiantuntija Cilla Schroeder
cilla.schroeder(at)ehyt.fi
Puh. 050 407 4130

Viestinnän asiantuntija Maaret Väkinen (median yhteydenotot)
maaret.vakinen (at)ehyt.fi
050 327 0009