OHJELMAILMOITTAUTUMINENMESSU- JA
NÄYTTELYTILAT
MAKSUTON
OHJELMA
MAJOITUS JA
MATKUSTUS
BLOGIMEDIALLE


Päihdepäivät verkossa 19.-20.5.2021

Kevään Päihdepäivät 19.-20.5.2021 tullaan järjestämään kokonaan etätapahtumana verkossa!

Vuoden 2021 päihdepäivät on päätetty järjestää koronapandemian aiheuttaman poikkeustilanteen vuoksi verkkotapahtumana. Tapahtumassa on sekä maksullista että maksutonta ohjelmaa tarjolla. Voit tutustua virtuaalimessualueeseen, vapaasti valita 14 seminaarin tarjonnasta sinua kiinnostavia aiheita, seurata 15 minuutin miniseminaareja ajankohtaisista aiheista sekä tauoilla kuunnella taukopuhetta tapahtuman kulisseista.
Päihdepäivien lipunmyynti sekä ständimyynti alkaa 25.1. klo 10. Koko ohjelma julkaistaan verkkosivuilla 25.1.2021 klo 10.

Päihdepäivät-tapahtumaa järjestää vuosittain EHYT ry ja Ehkäisevän päihdetyön järjestöverkosto. Päihdepäivien vuoden 2021 yhteistyökumppani on MIELI ry.

Päihdepäivät on Suomen suurin päihdeaiheinen koulutustapahtuma sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille, vapaaehtoisille ja asiantuntijoille.

Mies koneen ääressä
Mies koneen ääressä

Ohjelma

Päihdepäivillä verkossa 2021 on 14 seminaaria päihdetyön ajankohtaisista aiheista kuten nuorten hyvinvoinnin tukemisesta, mielenterveydestä, rahapelaamisesta ja päihdepalveluista. Seminaarien lisäksi osallistujat voivat tutustua laajaan virtuaaliseen messuosastoon ja muuhun oheisohjelmaan. Seminaarin puhujina toimivat asiantuntijat, tutkijat, kokemusasiantuntijat ja sotealan osaajat Suomesta.

Seminaarien aiheina mm.:

  • Nuoren mielenterveyden hyvät ja huonot uutiset
  • Traumainformoitu kohtaaminen
  • Päihdepalvelujen saatavuus eri puolilla Suomea
  • Huumet ja yksinäisyys
  • Nuorille suunnattu kannabistyö ja työkaluja nuorten kohtaamiseen
  • Rangaistuksen aikainen päihdekuntoutus ja kuntoutusjatkumot
  • Päihteiden puheeksiotto kannattaa ja monin tavoin
  • Rahapelaamisen monet ulottuvuudet
  • Koko ohjelma julkaistaan 25.1.

Vuoden 2021 teemana on Päihteet, mieli ja nuorten hyvinvointi. Päihdepäivillä on neljä opintopolkua, joista jokainen osallistuja voi vapaasti valita itselleen sopivat seminaariaiheet. Lasten ja nuorten hyvinvoinnin ja mielenterveyden ympärille on rakennettu teemapolku, joka tarjoaa ammattilaisille tietoa ja työkaluja nuorten hyvinvoinnin edistämiseksi.

Edellisten Päihdepäivien seminaaridioihin voi tutustua täällä: SLIDESHARE – PÄIHDEPÄIVÄT


ILMOITTAUTUMINEN TAPAHTUMAAN

Lipunmyynti alkaa 25.1.2021 klo 10.

Lippuja voi ostaa yhdelle tai useammalle päivälle. Tapahtumassa on 14 erilaista seminaaria ja työpajaa sekä alan laajin ja erikoistunein virtuaalimessuosasto.
Tapahtuman ilmoittautuminen loppuu 10.5.2021.
Tapahtumaan voi ilmoittautua yksin tai ryhmänä.
Osallistujille lähetetään sähköpostitse linkki viikkoa ennen verkkotapahtumaa 12.5. Pääsylippu sisältää tapahtuman seminaarit, virtuaalisen messuosaston ja muun ohjelman.

Peruutusehdot: Maksuton peruutus 20.4. mennessä, sen jälkeen maksuton peruutus vain sairastodistusta vastaan. Peruutuksista veloitetaan kuitenkin aina toimistomaksu 10€.

HUOM! MIKÄLI OLET VIIME VUONNA OSTANUT LIPUN PÄIHDEPÄIVILLE, TULET SAAMAAN SÄHKÖPOSTIISI TAMMIKUUSSA UUDEN ILMOITTAUTUMISLINKIN TÄMÄN VUODEN VERKKOTAPAHTUMAAN 2021. ÄLÄ OSTA ITSELLESI UUTTA LIPPUA.

OSALLISTU PÄIHDEPÄIVILLE VIRTUAALISELLA MESSUPISTEELLÄ

Päihdepäivät 2021: alan laajin ja erikoistunein VIRTUAALINEN messualue

Ständien myynti alkaa 25.1. 2021. Lisätietoa virtuaalimessuosaston sisällöistä ja hinnoista päivittyy tähän tammikuun aikana.
Messualueella näytteilleasettajat järjestöistä, yrityksistä ja julkiselta sektorilta tarjoavat infoa ja palveluja kahden päivän ajan. Messualue on avoin yleisölle keskiviikkona ja torstaina 19.-20.5.

HUOM! MIKÄLI OLET VIIME VUONNA OSTANUT MESSUPISTEEN PÄIHDEPÄIVILLE, TULET SAAMAAN TAMMIKUUSSA SÄHKÖPOSTIISI TIEDON SIIRROSTA TÄMÄN VUODEN VERKKOTAPAHTUMAAN 2021.

Lisätiedot:
Katarina Rehnström
suunnittelija
katarina.rehnstrom(at)ehyt.fi
p. 050 408 1725


MAINOSPAIKKOJEN MYYNTI

Lisätiedot:
Katarina Rehnström
suunnittelija
katarina.rehnstrom(at)ehyt.fi
p. 050 408 1725


Päihdepäivien blogi

 MEDIALLE

Lisätiedot:

Maaret Väkinen
viestinnän asiantuntija
maaret.vakinen(at)ehyt.fi
p. 050 327 0009


MENNEET TAPAHTUMAT: Virtuaaliset Päihdepäivät 9.-13.11.2020

Päihdepäivien siirryttyä vuodelle 2021 ja verkkoon haluttin Virtuaalisilla Päihdepäivillä 9.-13.11.2020 tuoda siivu tapahtuman tunnelmaa ja jaettua osaamista jokaisen päihdetyötä tekevän tai siitä kiinnostuneen syksyyn. Virtuaalisilla Päihdepäivillä järjestettiin viisi seminaaria sekä alkuseminaari aiheilla empatia ja myötätunto, ruoka-avun tuen tarve, kemseksi Suomessa ja haittojen vähentäminen, korona-epidemian vaikutus päihdeongelmista kärsivien hyvinvointiin, alkoholille sikiövaiheessa altistuneet nuoret ja aikuiset sekä ehkäisevän päihdetyön tilanne kunnissa.

Päihdetyön haasteet ja ratkaisut 9.11.–13.11.2020


Kaikkien seminaarien tallenteet ovat katsottavissa toukokuun 2021 loppuun asti. Videotallenteet löytyvät myös EPT-verkoston YouTube -kanavalta. Seminaaripuhujien esitykset on julkaistu EHYTin slidesharepalvelussa. Alkuseminaarin esitysdiat eivät tule julkiseen jakoon.
Kehitä ja kartoita ehkäisevän päihdetyön osaamistasi katsomalla tallenteet.