OHJELMAILMOITTAUTUMINENMESSU- JA
NÄYTTELYTILAT
MAKSUTON
OHJELMA
MAJOITUS JA
MATKUSTUS
BLOGIMEDIALLE


Virtuaaliset Päihdepäivät:

Osallistuitko Virtuaalisille Päihdepäiville? Palautelinkki, infoa seminaarien dioista ja tallenteesta löytyy sähköpostistasi.

Päihdetyön haasteet ja ratkaisut 9.11.–13.11.2020


Päihdepäivät verkossa 19.-20.5.2021

Kevään Päihdepäivät 19.-20.5.2021 tullaan järjestämään kokonaan etätapahtumana verkossa!

Vuoden 2021 päihdepäivät on päätetty järjestää koronapandemian aiheuttaman poikkeustilanteen vuoksi verkkotapahtumana. Tarkempaa tietoa tapahtuman toteutuksesta päivitetään Päihdepäivien verkkosivuille talven ja kevään aikana.

Päihdepäivät-tapahtumaa järjestää vuosittain EHYT ry ja Ehkäisevän päihdetyön järjestöverkosto. Päihdepäivien vuoden 2021 yhteistyökumppani on MIELI ry.

Lisätiedot:
Katarina Rehnström
suunnittelija
katarina.rehnstrom(at)ehyt.fi
p. 050 408 1725

Päihdepäivät on Suomen suurin päihdeaiheinen koulutustapahtuma sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille, vapaaehtoisille ja asiantuntijoille.


Ohjelma

Päihdepäivillä verkossa 2021 on 12 seminaaria päihdetyön ajankohtaisista aiheista, aina korjaavasta työstä päihdepolitiikkaan sekä viidentoista minuutin miniseminaareja. Seminaarien lisäksi osallistujat voivat tutustua virtuaaliseen messuosastoon ja muuhun oheisohjelmaan. Seminaarin puhujina toimivat asiantuntijat, tutkijat, kokemusasiantuntijat ja sotealan osaajat Suomesta ja ulkomailta.

Vuoden 2021 teemana on Päihteet, mieli ja nuorten hyvinvointi. Päihdepäivillä on opintopolkuja, joista jokainen osallistuja voi valita itselleen sopivat seminaariaiheet. Lasten ja nuorten hyvinvoinnin ympärille on rakennettu teemapolku, jotka tarjoavat ammattilaisille tietoa ja työkaluja nuorten hyvinvoinnin edistämiseksi.

Edellisten Päihdepäivien seminaaridioihin voi tutustua täällä: SLIDESHARE – PÄIHDEPÄIVÄT


MAKSUTON OHJELMA

Päihdepäivillä on vuonna 2021 paljon maksutonta ohjelmaa, johon kuka vain voi osallistua. Tapahtumassa voi osallistua miniseminaareihin ja seurata backstage-lähetystä tapahtumasta.

Tule työkaverisi, vapaaehtoistyön ryhmäsi tai asiakkaasi kanssa verkkoon ja tule tutustumaan päihdetyön erilaisiin näkökulmiin!

Virtuaalinen messualue 

Messualue on avoin yleisölle keskiviikkona ja torstaina, eikä ennakkoon tarvitse ilmoittautua. Messualueella on esittelypisteitä, jossa eri organisaatiot esittelevät toimintaansa.


Ilmoittautuminen

Verkossa järjestetään 19.-20.5.2021 päihdetyön seminaareja kaikille ammattilaisille, vapaaehtoisille, opiskelijoille sekä muille päihde- ja mielenterveysaiheista kiinnostuneille. Lipunmyynti alkaa tammikuussa 2021.

Lisätiedot:
Katarina Rehnström
suunnittelija
katarina.rehnstrom(at)ehyt.fi
p. 050 408 1725


Messu- ja näyttelytila

Päihdepäivät 2021: alan laajin ja erikoistunein messualue

Päihdepäivillä verkossa on messualue. Lisää messualueen palveluista päivitetään talven aikana. Näytteilleasettajat järjestöistä, yrityksistä ja julkiselta sektorilta tarjoavat infoa ja palveluja kahden päivän ajan. Messupöytien myynti alkaa tammikuussa 2021.


Päihdepäivien messuosaston pöytien hintatiedot

Lisätiedot:
Annika Eloranta
koordinaatioyksikön päällikkö
annika.eloranta(at)ehyt.fi
p. 050 411 0357


Päihdepäivien blogi

 
MEDIALLE

Median edustajat ovat lämpimästi tervetulleita tapahtumaan, ja tapahtuma on median edustajille maksuton. Median edustajille on tapahtumassa oma, rauhallinen työskentelytila (Klubi-tila), tilaan on opasteet pääaulasta.

Lisätiedot:

Maaret Väkinen
viestinnän asiantuntija
maaret.vakinen(at)ehyt.fi
p. 050 327 0009