OHJELMAILMOITTAUTUMINENMESSU- JA
NÄYTTELYTILAT
MAKSUTON
OHJELMA
MAJOITUS JA
MATKUSTUS
BLOGIMEDIALLE


Päihdepäivät 27.-28.5.2020 siirtyy keväälle 2021

Päihdepäivät -koulutustapahtuma siirtyy keväälle 2021. Syynä on vallitseva koronavirus (COVID-19) tilanne ja Suomen hallituksen suositus, että kaikki yli 500 hengen yleisötilaisuudet perutaan toukokuun loppuun saakka.

Uudesta ajankohdasta tiedotetaan mahdollisimman pian. Kaikkiin Päihdepäiville jo rekisteröityneisiin osallistujiin, esiintyjiin ja näytteilleasettajiin ollaan yhteydessä erikseen mahdollisimman pian. Pyydämme kärsivällisyyttä mikäli emme heti vastaa kysymyksiinne.

Päihdepäivät-tapahtumaa järjestää vuosittain EHYT ry ja Ehkäisevän päihdetyön järjestöverkosto. Päihdepäivien vuoden 2020 yhteistyökumppani on MIELI ry.

Lisätiedot:
Cilla Schroeder
Suunnittelija
cilla.schroeder(at)ehyt.fi
puh. 050 407 4130

Päihdepäivät on Suomen suurin päihdeaiheinen koulutustapahtuma sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille, vapaaehtoisille ja asiantuntijoille.


Ohjelma

Päihdepäivillä 2020 on 28 seminaaria päihdetyön ajankohtaisista aiheista, aina korjaavasta työstä päihdepolitiikkaan. Kymmenien seminaarien lisäksi osallistujat voivat tutustua messuosastoon ja muuhun oheisohjelmaan. Seminaarin puhujina toimivat asiantuntijat, tutkijat, kokemusasiantuntijat ja sotealan osaajat Suomesta ja ulkomailta.


Vuoden 2020 teemana on Päihteet, mieli ja nuorten hyvinvointi. Päihdepäivillä on kuusi opintopolkua, joista jokainen osallistuja voi valita itselleen sopivat seminaariaiheet. Lasten ja nuorten hyvinvoinnin ympärille on rakennettu kaksi teemapolkua, jotka tarjoavat ammattilaisille tietoa ja työkaluja nuorten hyvinvoinnin edistämiseksi.

Opintopolut tunnistat värin perusteella

Lasten ja nuorten hyvinvointi
Nuorten mielenterveys
Ehkäisevän päihdetyön polku
Päihdehuolto ja korjaava työ
Rakenteet ja politiikka
Huumetyö

Keskiviikko 27.5.2020

Klo 11.00 Lounas
Klo 12.00 Alkupäivän seminaarit:
Klo 14.00 Kahvitauko
Klo 15.00 Loppupäivän seminaarit:
Klo 17.00 Tauko ja ständeihin tutustumista

TORSTAI 28.5.2020

Klo 9.00 Alkupäivän seminaarit:
Klo 11.00 Lounas
Klo 12.30 loppupäivän seminaarit:
Klo 14.30 Kahvitauko

Edellisten Päihdepäivien seminaaridioihin voi tutustua täällä: SLIDESHARE – PÄIHDEPÄIVÄT


MAKSUTON OHJELMA

Päihdepäivillä on vuonna 2020 paljon maksutonta ohjelmaa, johon kuka vain voi osallistua. Tapahtumassa voi kuulla luentoja, osallistua ilmaiseen suurseminaariin ja rentoutua. Maksuttomaan ohjelmaan ei tarvitse ilmoittautua etukäteen.

Ota mukaan työkaverisi, vapaaehtoistyön ryhmäsi tai asiakkaasi ja tule tutustumaan päihdetyön erilaisiin näkökulmiin!

Messualue ja Kohtaamisten teltta

Messualue on avoin yleisölle keskiviikkona 9-19 ja torstaina 9-15, eikä ennakkoon tarvitse ilmoittautua. Messualueella on yli 40 esittelypistettä, jossa eri organisaatiot esittelevät toimintaansa. Kulttuuritalolla on myös useita kahviloita, joissa voit tavata tuttuja ja nauttia kupin kuumaa. Kohtaamisten teltassa on näytteilleasettajia ja Pop up Elokolo. Teltta on auki yleisölle keskiviikkona 9-19 ja torstaina 9-15


Ilmoittautuminen

Helsingin Kulttuuritalolla järjestetään 27.-28.5.2020 päihdetyön seminaareja kaikille ammattilaisille, vapaaehtoisille, opiskelijoille sekä muille päihde- ja mielenterveysaiheista kiinnostuneille.

Lippuja voi ostaa yhdelle tai useammalle päivälle. Tapahtumassa on 28 erilaista seminaaria ja työpajaa sekä alan laajin ja erikoistunein messuosasto.
Tapahtuman ilmoittautuminen loppuu 4.5.2020 ja edullisempia ennakkolippuja voi hankkia 2.3. asti.
Tapahtumaan voi ilmoittautua yksin tai ryhmänä.

Peruutusehdot: Maksuton peruutus 27.4. mennessä, sen jälkeen maksuton peruutus vain sairastodistusta vastaan. Peruutuksista veloitetaan kuitenkin aina toimistomaksu 10€.

Pääsylippu sisältää tapahtuman materiaalit, aamu- ja iltapäiväkahvit sekä iltatilaisuuden.

Lisätiedot:
Cilla Schroeder
Suunnittelija
cilla.schroeder(at)ehyt.fi


Messu- ja näyttelytilat

Päihdepäivät 2020: alan laajin ja erikoistunein messualue

Päihdepäivillä on yli 40 messupistettä. Näytteilleasettajat järjestöistä, yrityksistä ja julkiselta sektorilta tarjoavat infoa ja palveluja tapahtuman noin 1200 kävijälle kahden päivän ajan.

Hinnasto ja messupöydän varaaminen

Messupaikka koostuu pyöreästä huputetusta pöydästä, joka on kooltaan 80 x 80 x 110cm sekä 2 x 2m turkoosista palamatosta.
Pöydän rinnalle mahtuu esiteteline sekä esim. roll-up. Esiteteline ja jakkara kuuluvat paketin hintaan. Hintaan sisältyy lisäksi sähköt.


Päihdepäivien messuosaston pöytien hintatiedot

Lisätiedot:
Cilla Schroeder
Suunnittelija
cilla.schroeder(at)ehyt.fi


Päihdepäivien blogi

 MAJOITUS JA MATKUSTUS

Kulttuuritalo on Helsingin Alppilassa, osoitteessa Sturenkatu 4.

Kulttuuritalo sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Linnanmäen huvipuiston kyljessä lähellä Helsingin keskustaa. Kulttuuritalon pysäkeille vievät raitiovaunut 1, 3, 8 ja 9, bussi nro 23 Rautatientorilta ja Pasilan asemalta, bussi nro 70 Kampista ja Suutarilasta sekä bussi nro 51 Hakaniemestä ja Malminkartanosta. Pikavuorobussit Lahden ja Porvoon suunnasta sekä Finnairin bussit lentokentältä pysähtyvät Kulttuuritalon kohdalla. Tilausbussit ja taksit voivat pysähtyä talon edessä. Hae aikatauluja HSL:n reittioppaasta >

Klikkaa auki ja lue lisää:

 


MEDIALLE

Median edustajat ovat lämpimästi tervetulleita tapahtumaan, ja tapahtuma on median edustajille maksuton. Median edustajille on tapahtumassa oma, rauhallinen työskentelytila (Klubi-tila), tilaan on opasteet pääaulasta.

Lisätiedot:

Maaret Väkinen
viestinnän asiantuntija
maaret.vakinen(at)ehyt.fi
p. 050 327 0009