Blogi

 • Tiedote: Global Drug Survey kokoaa tietoa päihteiden käyttötottumuksista ja päihdepolitiikan vaikutuksista ympäri maailman
  Global Drug Survey (GDS) täyttää 10 vuotta, ja sen kunniaksi tämän vuoden kyselyyn toivotaan ennätysmäärää vastaajia. Yli 50 mediakumppania ja haittoja vähentävää organisaatiota ovat liittyneet yhteen tavoitteenaan valaista päihteiden käyttötottumuksia ja päihdepolitiikan vaikutuksia ympäri maailmaa. Tänä vuonna GDS:n yhtenä yhteistyökumppanina Suomessa on Ehkäisevän päihdetyön järjestöverkosto.
 • Tapahtuma: Tipaton etkot 16.12.2021
  Tervetuloa Tipattoman etkoille! Etkoilla kuulemme Darravapaa-yhteisön Laura Wathénin ja Katri Ylisen ajatuksia raitistelusta ja alkoholittomasta elämäntavasta. Tilaisuuden avaa EPT-verkoston Viestintätyöryhmän varapuheenjohtaja, Myllyhoitoyhdistyksen viestintäpäällikkö Inka Lähteenaro.
 • Tiedote: Aluevaaleissa katse hyvinvointiin
  Hyvinvointialue voi omilla päätöksillään vaikuttaa siihen, autetaanko ihmisiä vasta kun ongelmat syvenevät vai voitaisiinko ongelmien syntyminen ehkäistä ennalta. Suomi on maailman onnellisin maa, mutta silti päihde- ja peliongelmat vaikuttavat yhteiskuntaan valtavasti.
 • Koulutus: Järjestöt ja yritysyhteistyö 7.12.2021
  Ehkäisevän päihdetyön järjestöverkosto järjestää 7.12. klo 10-12 järjestötoimijoille suunnatun koulutuksen aiheesta järjestöt ja yritysyhteistyö. Ilmoittaudu mukaan 2.12. klo 12 mennessä!
 • Artikkeli: Huumeisiin kuolleiden muistotilaisuus, Helsinki 9.11. / mahdollinen altistuminen koronavirukselle
  Saamamme tiedon mukaan Helsingin Vanhassa kirkossa Huumeisiin kuolleiden muistotilaisuudessa 9.11.2021 klo 18-19.15 olleella henkilöllä on myöhemmin todettu koronavirustartunta. Tilaisuuteen osallistuneet henkilöt ovat mahdollisesti altistuneet koronavirustartunnalle ja heitä kehotetaan tarkkailemaan vointiaan tarkasti 14 päivän ajan 23.11.2021 asti.