Tietoa osallistumisesta vuoden 2023-kampanjaan

Käsi kädessä: Päihde- ja mielenterveystyö

Ehkäisevän päihdetyön viikon tapahtumajärjestäjät, kuten kunnat ja kaupungit sekä järjestöt ja yhdistykset, voivat ilmoittaa alueellisista EPT-viikon tapahtumistaan kalenterissamme. Ilmoittaa voi myös virtuaalisista tapahtumista. Vuoden 2022 teemana on Käsi kädessä: Päihde- ja mielenterveystyö.

Paljon tapahtumia mukana EPT-viikolla!

Me kaikki toimijat yhdessä järjestämme EPT-viikon, ja toivomme, että mahdollisimman moni järjestää EPT-viikolla aiheesta tapahtumia. Olemmekin saaneet mukaan paljon tapahtumia ympäri Suomen!

Tiedot tapahtumista kerätään tapahtumailmoituslomakkeella. EPT-viikon tapahtumat löydät tapahtumakalenterista.

Osallistu EPT-viikon tapahtumiin 6.–12.11.

Viikon tapahtumia järjestetään ympäri Suomen ja myös etänä. Viikon tapahtumat löydät päivittyvästä tapahtumakalenteristamme. Ilmoittaudu mukaan viikon tapahtumiin!

EPT-verkosto järjestää sote-ammattilaisille webinaarin Kaikki ovet lukossa – Mikä estää päihde ja mielenterveyspalvelujen saatavuutta? tiistaina 7.11. klo 12–14.30.. Webinaarissa käsitellään palvelujen saatavuuden ongelmakohtia ja etsitään avaimia toimiviin palveluihin. Koulutuksessa kuullaan sekä päihdetyön asiantuntijoita että kokemusasiantuntijoita.Menneiden vuosien materiaalit

Katso EPT-viikon videot!