Kolme henkilöä hississä, teksti "Sama kaupunki, monta käyttötapaa." Kaikkien kaupunki -logo

Ehkäisevän päihdetyön järjestöverkoston (EPT-verkoston) Kaikkien kaupunki -kampanja järjestää valokuvahaasteen, jonka aiheena on Turvallinen paikkani kaupungissa.

Onko sinulla kaupungissa paikkaa, jonka koet turvalliseksi? Mikä tekee paikasta sinulle turvallisen? Ota meille valokuva tai mobiilikuva, liitä siihen lyhyt perustelu, miksi paikka on sinusta turvallinen, ja voit voittaa itsellesi klassisen Rukan keltaisen sadetakin tai sadehatun!

Kaikkien kaupunki-kampanjan lähtökohtana on, että jokaisen on oikeus oleskella ja tuntea olonsa turvalliseksi kaupunkitilassa ja tulla kohdatuksi arvokkaasti ja ilman pelkoa. Tarvitsemme erilaisia tiloja erilaisiin tarpeisiin, jotta kaikki voivat kokea itsensä tervetulleeksi ja turvalliseksi kaupungissa.

Valokuvahaasteen säännöt

Kun lähetät meille kuvan:

  • Muista, että sinulla tulee olla kuvan käyttöoikeudet.
  • Valitse hyvälaatuinen ja selkeä kuva, joka kuvaa mielestäsi turvallista paikkaa kaupungissa. Toivomme, ettei kuvassa ole tunnistettavia ihmisiä.
  • Lähetä kuvista alkuperäinen tai tarpeeksi hyvälaatuinen versio, etenkin jos haluat kuvasi mukaan näyttelyyn
  • Liitä mukaan perustelusi sille, miksi paikka on mielestäsi turvallinen. Älä hauku tai kohtele ketään epäkunnioittavasti perusteluissasi.
  • Lähetä kuva 4.12.2020 mennessä osoitteeseen koordinaatio(at)ehyt.fi. Kirjoita otsikkoon ”VALOKUVAHAASTE”.
  • Liitä mukaan kuvaajan nimimerkki ja yhteystiedot.
  • Haasteeseen lähetetyt kuvat julkaistaan kampanjan sivuille tulevassa kuvagalleriassa. Tässä yhteydessä julkaistaan kuvaajan nimimerkki. Kuvaajan yhteystietoja ja nimeä ei julkaista. Yhteystietoja säilytetään vuoden 2020 loppuun, minkä jälkeen ne tuhotaan. Lisätietoja: https://ehyt.fi/tietosuojaseloste/

Haasteeseen lähetyt valokuvat ovat osa Kaikkien kaupunki-kampanjaa. Kampanjassa käsitellään niiden avulla julkisessa keskustelussa usein esiintyviä kaupunkiturvallisuuden ja -viihtyvyyden kysymyksiä ja tuodaan keskusteluun mukaan kaupunkia käyttävien ihmisten näkökulma ja kokemus. Kuvia voidaan käyttää myös Ehkäisevän päihdetyön järjestöverkoston eri sosiaalisen median tileillä tai muussa kampanjan viestinnässä.

Lisätiedot

Lue lisää Kaikkien kaupunki -kampanjasta: http://www.kaikkienkaupunki.fi
Kampanja Facebookissa: www.facebook.com/eituomita