Artikkeli: Viestintätyöryhmän uudeksi puheenjohtajaksi valittiin Inari Varimo

Ehkäisevän päihdetyön järjestöverkoston Viestintätyöryhmä valitsi kokouksessaan 1. syyskuuta Viestintätyöryhmän uudeksi puheenjohtajaksi Suomen Valkonauhaliiton pääsihteeri Inari Varimon.

Inari varimo on toiminut pastorina Olarin seurakunnassa. Koulutukseltaan hän on teologian maisteri ja työnohjaaja.

Viestintätyöryhmän tavoitteena on erityisesti Ehkäisevän päihdetyön järjestöverkoston kampanjaviestinnän suunnitteluun ja toteutukseen osallistuminen (mm. Tipaton tammikuu, Päihdepäivät, Ehkäisevän päihdetyön viikko).

Ryhmään ovat tervetulleita kaikki EPT-verkoston jäsenjärjestöt. Lisätietoa EPT-verkoston työryhmistä.
Yhteyshenkilö: muusa.kostilainen(at)ehyt.fi

Ajankohtaista viestintätyöryhmässä

Viestintätyöryhmä on suunnitellut tulevaa Ehkäisevän päihdetyön viikkoa (vko 45), jonka teemana on lääkkeiden väärinkäyttö. Kampanjaan voi osallistua esimerkiksi järjestämällä keskustelupaneelin tai luennon. 

EPT-verkosto järjestää sote-ammattilaisille luentoseminaarin webinaarina viikon teemasta torstaina 10.11. klo 13-15. Webinaari auttaa rakentamaan sote-ammattilaisten tietopohjaa, jotta lääkkeistä on helpompaa keskustella. 

Viestintätyöryhmä osallistuu myös Päihdepäivien suunnitteluun ja viestintään. Ensi vuoden Päihdepäivien seminaarihaku alkaa maanantaina 12.9. Lue lisää Päihdepäivien sivulta.