Artikkeli: Tipaton 2023 on täällä! Olethan sinäkin mukana? – Lähde mukaan Tipattomalle

Oletko pohtinut voisiko alkoholin tilalle löytyä uusia tottumuksia ja tapoja? Lähde mukaan Tipattomalle!

Onko Tipattoman tammikuun vietto sinulle tuttua jo? Vai oletko aina halunnut kokeilla miten se sujuu? Lähde mukaan Tipattomalle ja kerro kokemuksistasi myös somessa hashtagillä #tipaton

Tipattoman tammikuun hyötyjä ovat esimerkiksi terveyden kohentuminen, rahansäästö, verenpaineen lasku, liikunnan lisääntyminen, unen laadun parantuminen, seksuaalisen halukkuuden lisääntyminen, mielialan kohentuminen sekä stressihormonien määrän väheneminen, jne.

Tipaton tammikuu on perinne, joka on jatkunut jo vuosikymmeniä. Tipattomalle voi ryhtyä itselleen sopivalla tavalla, esimerkiksi viettämällä kuukauden kokonaan ilman alkoholia, tai vähentämällä alkoholin käyttöä. Ennen kaikkea Tipattoman tarkoituksena on pysähtyä miettimään omaa suhdetta alkoholiin.

Tammikuussa 2022 Tipaton tammikuu -kampanja kannustikin pohtimaan syitä oman alkoholin käytön taustalla. Puhuttiin sober curious -trendistä, joka on vapaasti käännettynä uteliasta raittiutta. Tämä maailmalla suosioon noussut ilmiö kannustaa kyseenalaistamaan omia alkoholin käyttöön liittyviä tottumuksia. Nyt on aika lähteä mukaan kokeilemaan vuoden 2023 Tipaton-haastetta! #tipatonhaaste

Tipaton on suunnattu kaikille, jotka haluavat kiinnittää huomiota alkoholinkäyttöön, vähentää haittoja, kokeilla raittiutta tai edistää omaa hyvinvointiaan. Mukaan ovat lähteneet myös mm. juoksu- ja hyvinvointivaikuttaja Anni Liukka (Seuraa instassa @anniliukka) ja valokuvaaja Valentino Valkaj (Seuraa instassa @valentinovalkaj).

Seuraa Instagramissa Tipattoman tammikuun etenemistä myös seuraavilla insta-tileillä @waterproofmama, @byjennituominen, @niinunhaaveita ja @suvilinneav.

Lue lisää Tipattoman kampanjasivuilta ja lähde mukaan!

Seuraa Tipatonta myös Facebookissa!

Tsekkaa myös Tipaton-kalenteri Tipattoman sivuilta!

Tipatonta ei tarvitse viettää vain tammikuussa, sitä voi viettää vaikka vuoden loppuun asti!