Ehkäisevän päihdetyön EPT-järjestöverkoston logojestö
|

Artikkeli: Ehkäisevän päihdetyön viikon teema on valittu

Vuoden 2022 Ehkäisevän päihdetyön viikon suunnittelu on alkanut yhteistyössä mainostoimisto Parceron kanssa, joka suunnittelee EPT-viikolle uuden visuaalisen ilmeen. EPT-viikon teemana on tänä vuonna lääkkeiden väärinkäyttö. Viikon kohderyhmänä ovat ensisijaisesti ehkäisevän työn parissa työskentelevät ammattilaiset, esimerkiksi kuntien ja kaupunkien työntekijät, järjestöt ja aluehallintovirastot.

Vuoden 2022 Ehkäisevän päihdetyön viikon suunnittelu on alkanut yhteistyössä mainostoimisto Parceron kanssa, joka suunnittelee EPT-viikolle uuden visuaalisen ilmeen. EPT-viikon teemana on tänä vuonna lääkkeiden väärinkäyttö.

Viikon kohderyhmänä ovat ensisijaisesti ehkäisevän työn parissa työskentelevät ammattilaiset, esimerkiksi kuntien ja kaupunkien työntekijät, järjestöt ja aluehallintovirastot.

Uutta visuaalista ilmettä on tarkoitus hyödyntää useamman vuoden ajan soveltaen aina vuoden teemaan. EPT-viikkoa vietetään viikolla 45, 7.-13. marraskuuta. Kampanjaan voi osallistua esimerkiksi järjestämällä keskustelupaneelin tai luennon.

Viime vuonna Ehkäisevän päihdetyön viikolla nuoria aikuisia kannustettiin avoimeen keskusteluun kannabiksesta ja nuorten parissa toimiville ammattilaisille tarjottiin tukea ja materiaalia puheeksioton tueksi. Myös tänä vuonna ammattilaisille tullaan tarjoamaan materiaalia vuoden teemaan liittyen. Päivitämme EPT-viikon verkkosivuja lähempänä ajankohtaa.

Lue lisää EPT-viikon kampanjasta verkkosivuillamme.

Tutustu myös muihin kampanjoihimme!