Tutustu vaikuttajiin: Ville Nurminen

Tutustu vaikuttajiin: Ville Nurminen Nimi: VilleIG: Ville_NurminenTikTok: Muu: Spotify Ville Nurminen Oletko joskus kokeillut Tipatonta?                KylläKäytätkö alkoholia?                                       Ei ollenkaanSuosikki alkoholiton virvoke:                         Sokeriton cola juoma Mikä sai sinut Tipattomalle? Alkoholin käytön jälkeiset päivät aiheuttivat paljon ahdistusta ja katumusta, koska tein hölmöjä asioita, joita en ilman alkoholia olisi tehnyt. Alkoholi aiheutti myös masennusta ja itsetuhoisuutta minulle. Alkoholi myös…

Tutustu vaikuttajiin: Ville Nurminen

Nimi: Ville
IG: Ville_Nurminen
TikTok:
Muu: Spotify Ville Nurminen

Oletko joskus kokeillut Tipatonta?                Kyllä
Käytätkö alkoholia?                                       Ei ollenkaan
Suosikki alkoholiton virvoke:                         Sokeriton cola juomaMikä sai sinut Tipattomalle?

Alkoholin käytön jälkeiset päivät aiheuttivat paljon ahdistusta ja katumusta, koska tein hölmöjä asioita, joita en ilman alkoholia olisi tehnyt. Alkoholi aiheutti myös masennusta ja itsetuhoisuutta minulle. Alkoholi myös lihotti paljon.

Parasta Tipattomassa?

Nukkuu paremmin. On enemmän energiaa. Rahaa säästyy. Ei ole krapulaa. Ei tule puhuttua tai tehtyä asioita, jotka kaduttavat. Tulee syötyä terveellisemmin ja liikuttua enemmän.

Vinkit Tipattomalle?


Anna sille mahdollisuus ja katso miten se vaikuttaa sinun elämään. Uskon että tulet voimaan paremmin ja olevan energisempi. Laita raha säästöön, joka muuten menisi viikonloppuisin juhlimiseen ja osta sillä itsellesi jotain kivaa.

Seuraa kampanjaa somessa:

#Tipaton2024 #HaastaTapasi

Haasta itsesi ja tapasi – Se voi tehdä ihmeen hyvää.

Aloita jo tänään!