Tutustu vaikuttajiin: Sobermimmi Wilma Tuominen

Tutustu vaikuttajiin: Sobermimmi Wilma Tuominen Nimi: Wilma, 29IG: @sobermimmi @wilma.helmiTikTok: @sobermimmi @wilma.helmiMuu: Sobermimmi | Täyttä elämää ilman alkoholia | Etusivu Oletko joskus kokeillut Tipatonta?                KylläKäytätkö alkoholia?                                       Ei ollenkaanSuosikki alkoholiton virvoke:                         Limen ja mintunmakuiset juomat, SoulMate Lime Mint on mun kestosuosikki! Mikä sai sinut Tipattomalle? Oon pitänyt elämässä satunnaisia tipattomia kausia, koska oon halunnut pitää taukoa alkoholin…

Tutustu vaikuttajiin: Sobermimmi Wilma Tuominen

Nimi: Wilma, 29
IG: @sobermimmi @wilma.helmi
TikTok: @sobermimmi @wilma.helmi
Muu: Sobermimmi | Täyttä elämää ilman alkoholia | Etusivu

Oletko joskus kokeillut Tipatonta?                Kyllä
Käytätkö alkoholia?                                       Ei ollenkaan
Suosikki alkoholiton virvoke:                         Limen ja mintunmakuiset juomat, SoulMate Lime Mint on mun kestosuosikki!

Mikä sai sinut Tipattomalle?

Oon pitänyt elämässä satunnaisia tipattomia kausia, koska oon halunnut pitää taukoa alkoholin juomisesta, kyseenalaistaa omia juomatottumuksia ja voida niiden myötä paremmin. Tällä hetkellä tipattomat ei ole mulle enää satunnaisia jaksoja, vaan raittiudesta on tullut pysyvä elämäntyyli kohta neljättä vuotta.

Parasta Tipattomassa?

Parasta tipattomassa on se, et voi kelaa omaa suhdettaan alkoholiin – tuoko se jotain lisäarvoa vai ottaako se enemmän kuin antaa? Oon tehnyt tipattomilla paljon ajatustyötä, aloittanut uusia harrastuksia ja muuttanut pysyvästi omaa alkoholin käyttöä. Parasta on ollut saada elämään enemmän positiivisia ja mielekkäitä asioita, vaikka tipattomalla voi joutua myös käsittelemään vaikeitakin asioita. Sunnuntaiaamuun herääminen ilman krapula-ahdistusta on myös tosi jees!

Vinkit Tipattomalle?


Ota tipaton vastaan positiivisena asiana, joka voi mahdollistaa muutoksia ja parempaa hyvinvointia ja mielenterveyttä. Huippua on, jos korkki pysyy kiinni, mut sitäkin tärkeämpää on oma ajatustyö ja se, että tietoisesti miettii miksi haluaa vähentää tai lopettaa. Mieti, et mitä hyvää raittiimmassa elämässä olisi just sulle. Tipatonta voi lähestyä myös sober curious -ilmiön innoittamana.

Seuraa kampanjaa somessa:

#Tipaton2024 #HaastaTapasi

Haasta itsesi ja tapasi – Se voi tehdä ihmeen hyvää.

Aloita jo tänään!