TIPATON pop-up Helsingin päärautatieaseman asema-aukiolla

Järjestämme heti tammikuun alkuun Tipaton pop-up tapahtuman Helsingin päärautatieaseman asema-aukiolla 2.1. klo 11.00-14.00. Tunnistat meidät EHYT ry:n pop-up teltasta, jossa jaamme maksutta kahvia ja kuumaa mehua kohdatessamme ohikulkijoita. Kohtaamisissa keskustelemme tulevan vuoden suunnitelmista, unelmista ja jaamme tietenkin tipattoman materiaaleja! Osa somevaikuttajista tulee mukaan kohtaamaan ihmisiä.

Kohtaaminen ja keskustelut tapahtuvat positiivisessa hengessä kannustavasti. Tipattoman sanomana on, että aina kannattaa yrittää ja ei haittaa, jos ei heti onnistu. Myös lyhyemmät jaksot tai myöhemmässä vaiheessa vietettävä päihteetön kausi on sallittua. Jokainen voi osallistua omalla tavallaan. Keskusteluissa jaetaan vinkkejä tipattomaan, itsensä haastamiseen ja uusien juttujen kokeilemiseen!

Kohtaamisen ytimessä pohdimme päihteiden käyttöä ja kannustamme kokeilemaan Tipatonta. Mukana olevat somevaikuttajat kertovat omasta roolistaan ja kehottavat kävijöitä seuraamaan heitä somessa huoneentaulun avulla. Osallistujat saavat huoneentaulun mukaansa ja voivat kirjata sinne omia kokemuksiaan. Huoneentaulu toimii myöhemmin työkaluna oman päihteidenkäytön tarkasteluun ja siitä löytyy myös mukana olevien somevaikuttajien somekanavat.

Osaa ohikulkijoista kuvataan Tipaton-katugallupia varten, mistä jaetaan materiaalia verkoston someen ja nettisivuille. Vastauksista voidaan tehdä tiedote. Yksityisyydensuojan mukaisesti kuvattavilta henkilöiltä pyydetään lupa kuvaamiseen.

Teltalla on myös mahdollista osallistua Tipaton-tietovisaan, josta voi voittaa noin kymmenen euron arvoisen palkinnon. Palkinnot (5 kpl) jaetaan tammikuun päätyttyä. Visaan osallistuminen on maksutonta ja se tapahtuu omalla mobiililaitteella. Tietovisaan voi osallistua myös Tipattoman nettisivuilla!

Lämpimästi tervetuloa moikkaamaan meitä!

Seuraa kampanjaa somessa:

#Tipaton2024 #HaastaTapasi

Haasta itsesi ja tapasi – Se voi tehdä ihmeen hyvää.

Aloita jo tänään!