Tapahtuma: Tervetuloa Tarviinkomätän-kampanjan Etkoille 22. huhtikuuta

Tarviinkomätän-kampanja kiinnittää huomion alkoholin terveyshaittoihin

Koronaepidemia vaikuttaa laajasti yhteiskunnan toimintaan ja ihmisten käyttäytymiseen sekä arkeen. Alkoholin käyttö on siirtynyt koteihin ja on mahdollista, että alkoholia kuluu enemmän, kun työ, koulu ja muut tutut rutiinit ovat muuttuneet. Tissuttelu haittaa kuitenkin ihmissuhteita ja terveyttä. Alkoholiin kuluu myös yllättävän paljon rahaa.

Tarviinkomätän-kampanjaviikkoa vietetään 3.-9. toukokuuta. Kampanjamateriaaleina on somekuvia Twitteriin ja Facebookiin ja A4-kokoinen juliste (painettu ja PDF). Julisteista on suomen- ruotsin- ja englanninkieliset versiot.

Kampanjan verkkosivulle www.ept-verkosto.fi/tarviinkomatan/ on koottu tukimateriaalia liittyen muun muassa alkoholin käyttöön, mielenterveyden tukemiseen ja oman rahankäytön hallintaan.

Lue lisää: www.ept-verkosto.fi/tarviinkomatan/ Seuraa somessa: #tarviinkomätän

Tarviinkomätän-kampanjan Etkot

Tarviinkomätän-kampanjan Etkot pidetään torstaina 22.4.2021 klo 15-16 verkkotapahtumana Teamsissa. Etkoilla alkoholin käytön vaikutuksista terveyteen ja jaksamiseen sekä vinkkejä oman hyvinvoinnin tukemiseen kertoo erikoislääkäri Jarmo Kantonen. Etkoille voi ilmoittautua täällä: https://www.lyyti.in/Tarviinkomatan_Etkot_2021_7627

Ilmoittautumiset pyydetään viimeistään 21.4. mennessä.

Tapahtuma on maksuton. Tervetuloa!