Kuvassa kaksi nuorta kauppakeskuksessa ja teksti "Toisille kauppakeskus. Toisille lämmin paikka." Kaikkien kaupunki
| |

Tapahtuma: Miten kohdata päihteitä käyttävä tai sekavasti käyttäytyvä ihminen? Pori ke 12.4. klo 12.30-14.00 ja 14.30-16.00.

Osana Porissa järjestettävää Kaikkien kaupunki -kampanjaa, järjestetään kaksi samansisältöistä koulutusta päihteitä käyttävän henkilön kohtaamisesta.

Osana Porissa järjestettävää Kaikkien kaupunki -kampanjaa, järjestetään kaksi samansisältöistä koulutusta päihteitä käyttävän henkilön kohtaamisesta.

Aika: Keskiviikko 12.4. klo 12.30 – 14.00 ja 14.30 – 16.00
(koulutukset ovat samansisältöisiä, joten riittää, kun ilmoittaudut vain toiseen)

Paikka: Porin kirjasto, Gallen-Kallelankatu 12, 28100 Pori

Ilmoittaudu mukaan tästä. (mukaan mahtuu 30 henkilöä/tilaisuus)

Koulutuksen sisältö
• Kaikkien kaupunki? Mitä meidän on hyvä tietää?
• Kokemusasiantuntija kertoo: kuinka kohdata päihteitä käyttävä ihminen?
Koulutuksen kohderyhmä
• työntekijät, jotka kohtaavat työssään päihtyneitä ihmisiä. Esimerkiksi kirjastotyöntekijät, ohjaajat, vartijat, myyjät, kuljettajat julkisessa liikenteessä, info- ja palvelutiskeillä työskentelevät ja muut virkailijat.

Koulutuksen lähtökohtana on, että päihteitä ongelmallisesti käyttävät ihmiset tulisi nähdä tuen ja avun tarpeessa olevina yksilöinä eikä pelkkinä järjestyshäiriöinä. Pienikin muutos vuorovaikutuksessa voi helpottaa kanssakäymistä.
Koulutus ei ole puhejudoa, vaan avaamme kuulijoille päihdehäiriöitä ja keskustelemme teemasta yhdessä. Koulutuksessa käydään läpi taustailmiöitä, pohditaan kohtaamiseen liittyviä tilanteita ja ajatusmalleja.

TERVETULOA!

Lisätiedot:
Kim Kannussaari
kim.kannussaari ( at ) ehyt.fi