HAEMME ASIANTUNTIJAA EHKÄISEVÄN PÄIHDETYÖN JÄRJESTÖVERKOSTOON

Ehkäisevän päihdetyön järjestöverkosto (EPT-verkosto) on 52 järjestön yhteenliittymä. Verkoston tavoitteena on ehkäistä ja vähentää päihdehaittoja sekä lisätä ihmisten hyvinvointia. Verkostomainen työote tarjoaa mahdollisuuden tietojen ja taitojen jakamiseen sekä järjestöjen oman toiminnan kehittämiseen. Yhdessä toimien järjestöjen näkemyksillä on suuri painoarvo.

EPT-verkoston näkyviä yhteistoiminnan muotoja ovat muun muassa päihdepoliittinen vaikuttamistyö (lausunnot, kannanotot, asiantuntijatyö, viestintätoimet), kampanjat (Tipaton tammikuu ja Ehkäisevän päihdetyön viikko) sekä koulutuksien tuottaminen päihdealan toimijoille (Päihdepäivät).

EHYT ry koordinoi ja kehittää EPT-verkoston toimintaa yhdessä verkostokumppaneiden kanssa. Koordinaatioyksikössä työskentelee yhteensä neljä työntekijää.

Oletko sinä etsimämme henkilö?

Onko yhteiskehittäminen tai verkostoyhteistyö sinulle luontevaa? Oletko idearikas ja sujuvasanainen? Syntyykö tarvittaessa selvitys tai raportti sinulle uudestakin aiheesta? Koordinaatioyksikön asiantuntijana työsi koostuvat monipuolisista käytännön kehittämistyöhön, asiantuntijatyöhön, tapahtuma- ja koulutussuunnitteluun sekä viestintään liittyvistä tehtävistä.

Edellytämme:

  • soveltuvaa korkeakoulututkintoa
  • erinomaista suullista ja kirjallista ilmaisutaitoa
  • kokemusta yhteiskehittämisestä ja/tai verkostotyöskentelystä
  • kokemusta viestinnästä eri kanavissa
  • erinomaisia tiimi- ja yhteistyötaitoja

Eduksi katsomme:

  • osaamisen ehkäisevästä päihdetyöstä
  • alkoholi- ja/tai huumausainepolitiikkaan liittyvän asiantuntemuksen
  • kokemuksen sosiaali- ja terveysalan järjestöistä
  • hyvän englanninkielen suullisen ja kirjallisen taidon

Työ alkaa sopimuksen mukaan. Työ on määräaikainen 31.12.2021 asti. Työehdot ja palkka määräytyvät sosiaalialan järjestöjä koskevan työehtosopimuksen mukaisesti. Työsopimuksissa noudatetaan 4 kk koeaikaa.

Tarjoamme sinulle viihtyisän, joustavan ja avoimen työyhteisön sekä merkityksellisen työn. Panostamme työn jatkuvaan kehittämiseen, työntekijöidemme hyvinvointiin ja osaamisen vahvistamiseen. EHYT ry on savuton työpaikka. 

Odotamme hakemuksia palkkatoivomuksineen ja ansioluetteloineen 26.1.2020 mennessä hakulomakkeen kautta osoitteessa http://www.ehyt.fi/tyopaikat Työpaikka sijaitsee Helsingin Vallilassa.

Lisätiedot:

Yksikön päällikkö Annika Eloranta, annika.eloranta(at)ehyt.fi, p. 050 411 0357. Tiedustelut puhelimitse 14.1. klo 14 –16. ja 17.1. klo 14–16.