Artikkeli: Somessa kokemuksia Tipattomasta ja mocktail-vinkkejä

Moni lähtee Tipattomalle vuoden alussa varmana siitä, ettei tule käyttämään alkoholia koko kuukauteen. Mutta entä jos joku tyrkyttää alkoholia? Tähän vinkkejä antaa viime vuonna Tipattoman kumppanina toiminut Darravapaa videolla.

Tänä vuonna Tipattomalla on mukana monia, jotka somessa kertovat omasta Tipaton-kokemuksestaan sekä jakavat mocktail-vinkkejä. Jakamalla oman mocktail-vinkkisi voit osallistua leffalippujen arvontaan!

Kauden parhaita mocktail-vinkkejä löydät myös Tipattoman sivuilta!

Mikä mocktail on suosikkisi? Kisaa pukkaa: Jaa oma mocktailisi somessa tunnisteilla #tipaton, #otetaaksyhet ja #mocktail, niin voit voittaa leffalippuja!

Tipaton lisää hyvinvointia

Tipaton on suunnattu kaikille, jotka haluavat kiinnittää huomiota alkoholinkäyttöön, vähentää haittoja, kokeilla raittiutta tai edistää omaa hyvinvointiaan.

Mukaan ovat lähteneet myös mm. juoksu- ja hyvinvointivaikuttaja Anni Liukka (Seuraa instassa @anniliukka) ja valokuvaaja Valentino Valkaj (Seuraa instassa @valentinovalkaj).

Seuraa Instagramissa Tipattoman tammikuun etenemistä myös seuraavilla insta-tileillä @waterproofmama@byjennituominen@niinunhaaveita ja @suvilinneav. On kiinnostavaa kuulla kuinka Tipaton on sujunut ja miten se on muuttanut elämää. Myös BuenoTalk testaa Tipatonta!

Kerrothan myös oman kokemuksesi Tipattomasta somessa! #tipaton