Nainen tekee tietokoneella töitä

Verkosto hakee Kaikkien kaupunki -kampanjan suunnittelijaa syksyksi 2021

Haemme suunnittelijaa EHYTin koordinaatioyksikköön vastaamaan Kaikkien kaupunki -kampanjan toteuttamisesta. Oletko jo kokenut tekijä, jolla pysyy monet langat käsissä ja jota kiinnostaa työ ehkäisevän päihdetyön parissa? Haluamme sinut joukkoomme.

Etsimme suunnittelijaa Kaikkien kaupunki -kampanjaan

Haemme suunnittelijaa EHYTin koordinaatioyksikköön vastaamaan Kaikkien kaupunki -kampanjan toteuttamisesta. Oletko jo kokenut tekijä, jolla pysyy monet langat käsissä ja jota kiinnostaa työ ehkäisevän päihdetyön parissa? Haluamme sinut joukkoomme.

Ehkäisevä päihdetyö EHYT ry on valtakunnallinen asiantuntija- ja kansalaisjärjestö, joka ehkäisee toiminnallaan alkoholista, tupakasta, huumausaineista ja pelaamisesta aiheutuvia haittoja. EHYTin neljästä työntekijästä koostuva koordinaatioyksikkö kehittää EPT-verkoston toimintaa yhdessä verkostokumppaneiden kanssa.

Mitä suunnittelijana työskentely meillä tarkoittaa?

Ehkäisevän päihdetyön järjestöverkosto (EPT-verkosto) on 58 järjestön yhteenliittymä. Verkoston tavoitteena on ehkäistä ja vähentää päihdehaittoja sekä lisätä ihmisten hyvinvointia. Verkosto tekee aktiivista päihdepoliittista vaikuttamistyötä, kampanjoi sekä järjestää koulutuksia päihdealan toimijoille.

Onko yhteiskehittäminen tai verkostoyhteistyö sinulle luontevaa? Koordinaatioyksikön suunnittelijana työsi koostuvat monipuolisista käytännön kehittämistyöhön, tapahtuma- ja koulutussuunnitteluun sekä viestintään liittyvistä tehtävistä. Tarkoituksena on toteuttaa Kaikkien kaupunki -kampanja Tampereella yhdessä työryhmän kanssa. Lisäksi suunnittelija vastaa huumeteemasta, päihteiden käyttäjien kokeman syrjäytymisen teema-alueesta sekä kaupunkiturvallisuuden teemasta.

Työtehtävä on määräaikainen 1.10–31.12. nykyisen työntekijän ollessa toimivapaalla vuoden loppuun asti.

Minkälaista osaajaa etsimme?

Haemme ennen kaikkea hyviä yhteistyötaitoja omaavaa ammattilaista. Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulutasoinen koulutus ja kokemusta verkostotyöskentelystä tai yhteiskehittämisestä. Olet toteuttanut kampanjoita. Olet taitava tiimipelaaja ja omaat jo vahvat viestintä- ja verkostoitumistaidot. Kirjallinen ja suullinen ilmaisusi on sujuvaa.

Lisäksi katsomme eduksesi, mikäli omaat osaamista ehkäisevästä päihdetyöstä, asiantuntemusta alkoholi- ja/tai huumausainepolitiikasta sekä aiempaa kokemusta sosiaali- ja terveysalan järjestöistä.

Miksi tulisit meille?

EHYTissä työskentely on merkityksellistä: teemme työtä edistääksemme hyvinvointia ja vähentääksemme päihdehaittoja. Tarjoamme näköalapaikan yhteiskunnallisen vaikuttamisen ja terveyden edistämisen kenttään. Työajat ovat joustavat. Koronapandemian vuoksi työtä tehdään etenkin alkusyksystä pääosin etänä. Panostamme työn jatkuvaan kehittämiseen, työntekijöidemme hyvinvointiin ja osaamisen vahvistamiseen. EHYT on savuton ja perheystävällinen työpaikka. Työyhteisömme koostuu noin 80:stä alan ammattilaisesta, meillä on hyvä yhteishenki ja erinomainen henkilöstötyytyväisyys. Keskustoimistomme sijaitsee Helsingin Vallilassa.

Miten haet meille?

Odotamme hakemuksia ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen sähköpostilla. (Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä voidaan täyttää heti sopivan hakijan löytyessä.)

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikön päällikkö Annika Eloranta, annika.eloranta(at)ehyt.fi,
p. 050 411 0357