Työpaikat: Viestinnän asiantuntija EPT-verkoston koordinaatioyksikköön

Oletko jo kokemusta kerännyt viestinnän ja vaikuttamisen osaaja, jota kiinnostaa työ ehkäisevän päihdetyön ja hyvinvoinnin eteen? Tule meille töihin! Haemme viestinnän asiantuntijan vanhempainvapaan sijaista. Työ sijoittuu Ehkäisevän päihdetyön järjestöverkostoa (EPT-verkosto) koordinoivaan yksiköön.

Mitä työ sisältää?

Työskentelet tavoitteellisesti edistääksesi verkoston näkyvyyttä, tunnettuutta sekä yhteiskunnallista vaikuttamistyötä. Vastaat EPT-verkoston sisäisestä ja ulkoisesta viestinnästä sekä kahdesta viestintäkampanjasta.  Pääset vaikuttamaan työsi sisältöön: saat vastuuta ja mahdollisuuksia kehittyä viestijänä. Tukenasi on rento ja yhteisöllinen tiimi. Vastuualueisiisi kuuluvat erityisesti vaikuttamisviestintä, sisäinen viestintä, kansalaiskampanjat Tipaton tammikuu ja EPT-viikko sekä järjestöjen yhteisen viestintätyöryhmän fasilitointi. Yhdessä kehitämme mm. verkoston brändiä, verkkosivuja, sosiaalisen median kanavia sekä materiaaleja.

Minkälaista osaajaa etsimme?

Haemme ennen kaikkea työstään innostunutta ja varmaa viestinnän ammattilaista. Sinulla on tehtävään sopiva korkeakoulutus ja kokemusta viestinnän tehtävistä. Sinulla on ajantasainen osaaminen viestinnän keinoista ja kanavista. Olet kiinnostunut viestintäkampanjoista ja olet idearikas: tartut uusiin mahdollisuuksiin ja otat sujuvasti vastuuta vaihtelevista työtehtävistä. Olet sujuvakynäinen kirjoittaja ja hallitset myös kielenhuollon. Sinulla on asiaankuuluva verkko- ja some-viestinnän osaaminen. Tehtävässä vaaditaan kykyä tehdä yhteistyötä eri ihmisten ja järjestöjen kanssa sekä hyvää paineensietokykyä. Käsissäsi pysyvät samaan aikaan useammatkin langat.

Näiden ominaisuuksien lisäksi etsimme mukavaa tyyppiä tiimiimme, jossa töitä tehdään vastuullisesti, mutta rennolla fiiliksellä. 

Miksi tulisit meille?

EHYTissä työskentely on merkityksellistä: teemme työtä edistääksemme hyvinvointia ja vähentääksemme päihdehaittoja. Tarjoamme näköalapaikan terveyden edistämisen ja yhteiskunnallisen vaikuttamisen kenttään. Työajat ovat joustavat ja meillä on mahdollisuus myös etätyön tekemiseen. Panostamme työn jatkuvaan kehittämiseen, työntekijöidemme hyvinvointiin ja osaamisen vahvistamiseen. EHYT on savuton ja perheystävällinen työpaikka. Työyhteisömme koostuu noin 80 ammattilaisesta, meillä on hyvä yhteishenki ja erinomainen henkilöstötyytyväisyys. Keskustoimistomme sijaitsee Helsingin Vallilassa.

Miten haet meille?

Työ alkaa sopimuksen mukaan, heti sopivan henkilön löydyttyä. Työ on perhevapaan sijaisuus vähintään 11.10.2023 asti.
Tehtävässä maksettava palkka on noin 3000–3600 euroa riippuen kokemuksesta sekä noudatetaan sosiaalialan järjestöjen työehtosopimusta. Voit myös esittää oman palkkatoivomuksesi.

Hae tästä: https://q.surveypal.com/Viestinnan-asiantuntija

Lisätiedot: Yksikön päällikkö Annika Eloranta, annika.eloranta(at)ehyt.fi, p. 050 411 0357.