Työpaikat: Päällikkö EPT-verkoston koordinaatioyksikköön

Oletko kiinnostunut verkostotyöstä ja vaikuttamisesta, onko sinulla osaamista kansalaiskampanjoista? Tule meille töihin! Ehkäisevä päihdetyö EHYT ry on valtakunnallinen asiantuntija- ja kansalaisjärjestö, joka ehkäisee alkoholista, tupakasta, huumausaineista ja pelaamisesta aiheutuvia haittoja. Nyt etsimme päällikön vanhempainvapaan sijaista. Työ sijoittuu Ehkäisevän päihdetyön järjestöverkostoa (EPT) koordinoivaan yksiköön. Yksikkömme on pieni, mutta mutkaton: siinä työskentelee päällikkö, viestinnän asiantuntija ja kaksi asiantuntijaa.

Mitä työ sisältää?  

Vastaat EPT-verkostosta sekä sitä koordinoivasta yksiköstä sekä toimit lähiesimiehenä. Työskentelet tavoitteellisesti edistääksesi verkoston näkyvyyttä, tunnettuutta sekä yhteiskunnallista vaikuttamistyötä. Työhön kuuluu myös kuudenkymmenen valtakunnallisen järjestön yhteistyön kehittäminen, yhteistyön arviointi sekä edistäminen. 

EPT-verkoston näkyviä yhteistoiminnan muotoja ovat muun muassa päihdepoliittinen vaikuttamistyö (lausunnot, kannanotot, asiantuntijatyö, viestintätoimet), kampanjat (Tipaton tammikuu ja Ehkäisevän päihdetyön viikko) sekä koulutuksien tuottaminen päihdealan toimijoille (Päihdepäivät). 

Minkälaista osaajaa etsimme?  

Haemme ennen kaikkea työstään innostunutta ammattilaista. Sinulla on tehtävään sopiva korkeakoulutus. Sinulla on ajantasaista osaamista päihdetyöstä ja yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta ja viestinnästä. Olet idearikas: tartut uusiin mahdollisuuksiin ja otat sujuvasti vastuuta vaihtelevista työtehtävistä. Olet sujuvakynäinen kirjoittaja ja sinulta luonnistuvat lainsäädäntöön liittyvät lausunnot ja muut kannanotot. Tehtävässä vaaditaan kykyä tehdä yhteistyötä eri ihmisten ja järjestöjen kanssa sekä hyvää paineensietokykyä. Käsissäsi pysyvät samaan aikaan useammatkin langat.  

Näiden ominaisuuksien lisäksi etsimme mukavaa tyyppiä johtamaan yksikköämme, jossa töitä tehdään vastuullisesti, mutta rennolla fiiliksellä. Eduksi katsotaan esimieskokemus sekä osaaminen järjestökentästä ja Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskuksen (STEA) järjestöavustuksista. 

Miksi tulisit meille?  

EHYTissä työskentely on merkityksellistä: teemme työtä edistääksemme hyvinvointia ja vähentääksemme päihdehaittoja. Tarjoamme näköalapaikan terveyden edistämisen ja yhteiskunnallisen vaikuttamisen kenttään. Työajat ovat joustavat ja meillä on mahdollisuus myös etätyön tekemiseen. Panostamme työn jatkuvaan kehittämiseen, työntekijöidemme hyvinvointiin ja osaamisen vahvistamiseen. EHYT on savuton ja perheystävällinen työpaikka. Työyhteisömme koostuu noin 80 ammattilaisesta, meillä on hyvä yhteishenki ja erinomainen henkilöstötyytyväisyys. Keskustoimistomme sijaitsee Helsingin Vallilassa.  

Miten haet meille?  

Työ alkaa sopimuksen mukaan, heti sopivan henkilön löydyttyä. Työ on perhevapaan sijaisuus vähintään 31.12.2023 asti. Tehtävässä maksettava palkka on noin 3500–4000 euroa riippuen kokemuksesta. Voit myös esittää oman palkkatoivomuksesi. Odotamme hakemuksia ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 15.2. mennessä. Tästä hakulomakkeelle.

Lisätiedot: 

Yksikön päällikkö Annika Eloranta, annika.eloranta(at)ehyt.fi, p. 050 411 0357. 
Tiedustelut puhelimitse 27.1. klo 14–17 ja 2.2. klo 12–14

https://www.ept-verkosto.fi/