Tipattoman hyvät unet – alkoholin vaikutukset unen laatuun -webinaari

Tiesitkö, että monet kokevat nukkuvansa Tipattomalla paremmin? Tiedätkö, millaiset tekijät vaikuttavat unen laatuun tai millaisia ovat unettomuuden talousvaikutukset? Miten alkoholinkäyttö vaikuttaa unenlaatuun? Ota selvää Tipattoman hyvät unet -webinaarissa! Tallenne ja puhujien materiaalit tulevat myöhemmin näkyviin tälle sivulle.

Aika: 9.1.2024 klo 12.00–14.00
Paikka: Teams-webinaari
Ilmoittautuminen: https://ehyt-ry-lv.creamailer.fi/survey/answer/n612qaii5mf15

Tipattoman hyvät unet – alkoholin vaikutukset unen laatuun webinaari on suunnattu erityisesti sote-alan ammattilaisille, mutta on avoin myös muille aiheesta kiinnostuneille. Webinaarissa käsitellään mm. unettomuuden vaikutuksia hyvinvointiin ja tarjotaan keinoja asiakkaan uniongelmien tunnistamiseen ja varhaiseen puuttumiseen.

HUOM! Tilaisuus tallennetaan. Tallenne jää määräajaksi katsottavaksi tilaisuuden jälkeen. Kysymyksiä voi esittää etukäteen ilmoittautumislomakkeella tai Teamsin Chat-ominaisuuden avulla.

Ohjelma
12.00 Alkusanat, webinaarin puheenjohtaja toiminnanjohtaja Yrmy Ikonen, A-kiltojen liitto ry
12.05 Hyvä, paha uni – unettomuuden vaikutukset hyvinvointiin, tutkimusprofessori Timo Partonen, THL


12.35 Unihäiriöt ja niiden tunnistaminen apulaisylilääkäri, psykiatrian erikoislääkäri, unilääketieteen erityispätevyys Vera Viitanen, HUS
13.05 Psykiatriset unihäiriöt ja mielenterveyden häiriöt pitkien sairauspoissaolojen syynä, tutkija Riku Perhoniemi, KELA


13.35 Unien kulttuurinen merkitys, kulttuuriantropologi FT Inkeri Aula, Visual Communication Design -tutkimusryhmä, Aalto-yliopisto.


13.50 Keskustelua ja loppusanat, webinaarin puheenjohtaja toiminnanjohtaja Yrmy Ikonen, A-kiltojen liitto ry
14.00 Tilaisuus päättyy

Seuraa kampanjaa somessa:

#Tipaton2024 #HaastaTapasi

Haasta itsesi ja tapasi – Se voi tehdä ihmeen hyvää.

Aloita jo tänään!