Artikkeli: Päihdepäivät 11.-12.5.2022: seminaarihaku käynnissä!

Ensi vuonna Päihdepäivät järjestetään 11.-12.5.2022 joko kokonaan paikan päällä Kulttuuritalolla Helsingissä, hybridinä verkossa ja Kulttuuritalolla tai kokonaan verkkotapahtumana. Seuraamme aktiivisesti koronatilannetta ja ilmoitamme toteutustavasta viimeistään tammikuussa 2022.

Päihdepäivien seminaariohjelma rakentuu kokonaan erilaisten toimijoiden seminaariehdotuksista.
Haemme nyt seminaariehdotuksia ja toteuttajia Päihdepäiville 2022! Kuka tahansa voi ehdottaa seminaaria ensi vuoden tapahtumaan. Haku tapahtuu seuraavan lomakkeen kautta 10.9. mennessä: https://q.surveypal.com/Paihdepaivien-seminaarihaku-2022

Seminaariehdotuksia ja ideoita saa vapaasti ehdottaa, vaikka ei itse ole valmis toteuttamaan seminaaria. Ehdotukset voivat koskea esimerkiksi seminaareja, työpajoja tai opintokäyntejä. Kaikki ehdotukset otetaan vastaan ja käsitellään EPT-verkoston koulutustyöryhmässä. Ehdotuksia otetaan vastaan 10.9.2021 asti. Mikäli ehdotus valitaan toteutettavaksi, otetaan ehdottajaan yhteyttä syys-lokakuun aikana. Päihdepäivien teemasta 2022 päätetään elokuussa 2021.

Tapahtumassa vierailee vuosittain noin 1000 sosiaali- ja terveysalan ammattilaista, opiskelijaa, päättäjää ja vapaaehtoista.

Päihdepäivät-tapahtumaa järjestää vuosittain EHYT ry ja Ehkäisevän päihdetyön järjestöverkosto. Päihdepäivien vuoden 2021 yhteistyökumppani oli MIELI ry.

Lue lisää: www.päihdepäivät.fi