Päihde päivät
|

Artikkeli: Päihdepäivät 2022 järjestetään verkkotapahtumana

Suomen suurin päihdeteemainen koulutustapahtuma Päihdepäivät järjestetään verkossa 11.-12.5.2022. Tapahtuman ohessa järjestetään virtuaalinen messutapahtuma.

Suomen suurin päihdeteemainen koulutustapahtuma Päihdepäivät järjestetään verkossa 11.-12.5.2022. Tapahtuman ohessa järjestetään virtuaalinen messutapahtuma.

Päihdepäivät on päätetty järjestää toistamiseen verkkotapahtumana. Päihdepäivät halutaan järjestää verkossa, jotta mahdollisimman moni pääsee osallistumaan riippumatta vallitsevasta koronatilanteesta.

– Haluamme toteuttaa loistavan tapahtuman ja samalla varmistaa osallistujien hyvinvoinnin, joten Ehkäisevän päihdetyön järjestöverkoston koulutustyöryhmä ja EHYTin johtoryhmä ovat viikolla 36 päättäneet, että COVID-19 tilanteen vuoksi kevään 2022 Päihdepäivät on turvallisinta järjestää verkkotapahtumana, EHYT ry:n yksikön päällikkö Annika Eloranta kertoo.

Toukokuussa järjestetty verkkotapahtuma tavoitti 1600 osallistujaa, ja se oli osallistujamäärältään tähän mennessä suurin. Verkkotapahtumaa pidettiin erittäin onnistuneena ja varsinkin tapahtuma-alusta sai kiitosta. Monen mielestä tapahtuma oli jopa paras verkkoon siirretty messutapahtuma.

Ensi vuoden verkkotapahtumassa on tuttuun tapaan tarjolla maksullista sekä maksutonta ohjelmaa, virtuaalisia messupisteitä sekä kohtaamisia verkon välityksellä. Päihdepäivät verkossa 2022-tapahtuman liput tulevat myyntiin 24.1.2022. Samana päivänä julkaistaan valmis ohjelma. Messupisteiden myynti alkaa helmikuussa. Vuodelta 2021 messupisteensä siirtäneisiin näytteilleasettajiin ollaan yhteydessä syksyn aikana.

Tarkemmat tiedot tapahtuman sisällöstä ja toimintatavoista päivitetään www.päihdepäivät.fi -sivustolle tämän syksyn ja ensi kevään aikana.

Lisätietoja:

Annika Eloranta
Yksikön päällikkö
EPT-verkosto / EHYT ry
annika.eloranta@ehyt.fi
050 411 0357
www.paihdepaivat.fi
www.ept-verkosto.fi