Majoitus ja matkustus

Kulttuuritalo on Helsingin Alppilassa, osoitteessa Sturenkatu 4.

Kulttuuritalo sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Linnanmäen huvipuiston kyljessä lähellä Helsingin keskustaa. Kulttuuritalon  pysäkeille vievät raitiovaunut 1, 3, 8 ja 9, bussi nro 23 Rautatientorilta ja Pasilan asemalta, bussi nro 70 Kampista ja Suutarilasta sekä bussi nro 51 Hakaniemestä ja Malminkartanosta. Pikavuorobussit Lahden ja Porvoon suunnasta sekä Finnarin bussit lentokentältä pysähtyvät Kulttuuritalon kohdalla. Tilausbussit ja taksit voivat pysähtyä talon edessä. Hae aikatauluja HSL:n reittioppaasta >

Pysäköinti

Lähimmät pysäköintipaikat ovat talon vieressä sijaitseva noin 15 auton maksullinen pysäköintialue (vyöhyke 2, klo 9 – 21, maks. 4 tuntia). Aluekoodi 24. Pysäköintialueella on yksi invapysäköintipaikka. Lähikaduilta löytyy myös  maksullisia pysäköintipaikkoja. Parkkitilaa löytyy myös Linnanmäen autoparkista, joka sijaitsee viiden minuutin kävelymatkan päässä Kulttuuritalolta.

Majoitus

Päihdepäivien majoitus hankitaan varaamalla paikka suoraan hotellilta. Parhaat hinnat saa usein verkosta vertailemalla, mutta tapahtumalla on myös muutamia sopimushotelleja.

Scandic Park

Yhden hengen huone: 145€/vrk
Kahden hengen huone: 165€/vrk

Scandic Kallio

Yhden hengen huone: 139€/vrk
Kahden hengen huone: 159€/vrk

Varaukset: hotellin sivuilta
Varaustunnus: BEHY070519

Cheap Sleep-hostelli

Hostelli, jossa on huoneita jopa yli kymmenelle hengelle.

Varaukset: hostellin sivuilta

Jätä kommentti