Tipattoman hyvä meininki! Oothan säkin mukana?


👉 Haasta itsesi ja tapasi: osallistu kampanjaan ja jaa kokemuksesi #Tipaton2024! 🤩

Tuu mukaan!

Onko Tipattoman vietto jo tuttua? 🤔 Vai haluatko haastaa itsesi? Kokeile Tipatonta ja kerro kokemuksistasi somessa tunnisteella #tipaton2024!

👉Tipattomalla on paljon hyviä vaikutuksia sekä kehoon että mieleen. Tipaton mm. säästää rahaa, vähentää stressiä, alentaa verenpainetta, parantaa unenlaatua ja seksuaalista halukkuutta, mieliala kohentuu ja mikä parasta – ei krapulaa! 🤩

Tipaton tammikuu on perinne, joka on jatkunut jo vuosikymmeniä. Sen juuret nivoutuvat sotavuosien jälkeiseen aikaan kotiin palaaville sotilaille suunnattuun raittiustyöhön. Nykyisellään Tipaton on kaikille yhteinen startti vuoden alkuun, mikä toimii ponnahduslautana terveellisempään elämään. Tipattomalla kannustetaan kokeilemaan lyhyttä päihteetöntä jaksoa ja tarkastelemaan sen vaikutuksia omaan hyvinvointiin. Kokeile ihmeessä – voit yllättyä!

Tipattomalle voi ryhtyä itselleen sopivalla tavalla, esimerkiksi viettämällä kuukauden kokonaan ilman alkoholia, tai vähentämällä alkoholin käyttöä. Jos et käytä alkoholia ollenkaan, voit kokeilla jotain uutta harrastusta, syödä terveemmin tai vaikkapa kokeilla Tipattoman hyvää suklaakakkua!

Tipaton on ja on ollut yhteydessä sober curious -ilmiöön, joka on vapaasti käännettynä uteliasta raittiutta. Tämä maailmallakin suosioon noussut ilmiö kannustaa kyseenalaistamaan omia alkoholin käyttöön liittyviä tottumuksia ja etsimään uusia, terveellisempiä vaihtoehtoja.

Lisätiedot ja materiaalipyynnöt:
Ida Virta, viestinnän asiantuntija
ida.virta@ehyt.fi


Lisätiedot ja materiaalipyynnöt:
Maaret Väkinen, viestinnän asiantuntija
maaret.vakinen@ehyt.fi

Seuraa kampanjaa somessa!

#Tipaton2024 #HaastaTapasi

Seuraa kampanjaa somessa:

#Tipaton2024 #HaastaTapasi

Haasta itsesi ja tapasi – Se voi tehdä ihmeen hyvää.

Aloita jo tänään!