Käsi kädessä: Päihde- ja mielenterveystyö

Osallistu EPT-viikkoon!

Osallistuitko kampanjaan?
Täytä palautelomake 30.11. mennessä.

Ehkäisevän päihdetyön viikolla kannustamme kysymään selventäviä kysymyksiä, sillä kysyminen kannattaa. Ehkäisevän päihdetyön viikon teemaksi vuonna 2023 on valittu Käsi kädessä: Päihde- ja mielenterveystyö. Kampanjaan voi osallistua jakamalla somemateriaaleja, tykkäämällä julkaisuista, osallistumalla kampanjaviikon tapahtumiin tai järjestämällä omia tapahtumia!
Ilmoita oma tapahtumasi mukaan EPT-viikon tapahtumakalenteriin tällä lomakkeella.

Ehkäisevän päihdetyön viikkoa vietetään viikolla 45, 6.-12. marraskuuta.

EPT-viikon blogit löydät täältä

Viikon tapahtumat (6.11.-12.11.)

Viikon aikana järjestetään valtakunnallisesti tapahtumia sekä läsnä että etänä. Tapahtumakalenterin löydät täältä. Viikon materiaalit julkaistaan myöhemmin.

Katso webinaaritallenne ja tule kuulemaan ja keskustelemaan siitä, mikä estää päihde- ja mielenterveyspalvelujen saatavuutta. Puhujina mm. päihdeasiamies Tuula Sillanpää, Päihdelääkäri, psykoterapeutti, päihdelääketieteen asiantuntijalääkäri Harri Seppälä (Terveystalo Julkiset palvelut) sekä kokemuspuhuja Metta Sävikari.

Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan 7.11. mennessä tästä. Webinaari järjestetään tiistaina 7.11. klo 12.00-14.30 Teams-yhteyksin.

Katso myös EPT-viikon tunnusbiisi Katkolla.

Kampanjamateriaalit

Viikon kohderyhmänä ovat ensisijaisesti ehkäisevän työn parissa työskentelevät ammattilaiset, esimerkiksi kuntien ja kaupunkien työntekijät, järjestöt ja aluehallintovirastot. Myös tänä vuonna ammattilaisille tullaan tarjoamaan materiaalia teemaan liittyen. Materiaaleja löydät täältä ja niitä lisätään kampanjaviikon lähestyessä. Materiaalivinkkejä voi antaa sähköpostilla: ida.virta@ehyt.fi

seuraa kampanjaa somessa:Ehkäisevän päihdetyön TEEMA-uutiskirjeessä lokakuussa on aiheena EPT-viikko. TEEMA-uutiskirjeen voit tilata sähköpostiisi täältä.