suomen valkonauhaliitto: KESKUSTELUTILAISUUs TORSTAINA 28.3. klo 18.00-20.00

VIEMME HUOLESI PÄÄTTÄJILLE

Keskustelutilaisuus Helsingin Valkonauha-Vita Bandet i Helsingfors ry:ssä 28.3.2019,
Bulevardi 15 C 32 (sisäpiha), 00120 Helsinki.
Yhdistyksen edustaja päivystää portilla noin puolen tunnin ajan ennen tilaisuuden alkua.

TEEMA: Turvallinen Suomi

Kuinka turvallinen Suomi on? Aihe puhuttaa monipuolisuudellaan. Onko koulutie turvallinen? Kiusataanko lastani? Uskallanko asioida yksin pankkiautomaatilla tai liikkua ulkona illalla? Mitä, jos minulle soittaa valepoliisi? Saanko tarvitsemaani oikea-aikaista ja riittävää hoitoa? Onko pelkoni, että lapseni alkaa käyttää huumeita?

Järjestämme kaikille kiinnostuneille avoimen keskustelutilaisuuden
TORSTAINA 28.3.2019 klo 18.00-20.00.

Mukana keskustelussa on asiantuntijapaneeli, johon kuuluvat asiantuntija Liisa Partio, Mannerheimin Lastensuojeluliitto; Mikko Lampikoski, asessori, poliisitarkastaja evp.; psykoterapeutti Misan Zilliacus. 

Tule kuuntelemaan ja kertomaan omat huolenaiheesi ja ajatuksesi: mitä sinä haluat muuttaa seuraavan neljän vuoden aikana? Terveisesi voivat koskea eri aihepiirejä. Pyydämme ilmoittautumista kahvitarjoilun vuoksi 26.3. mennessä 09-1351 268 tai sähköpostillanina.hurtamo@suomenvalkonauhaliitto.fi.

(Voit tulla myös ilmoittautumatta)

Kokoamme viestit ja toimitamme ne huhtikuussa valittavan uuden eduskunnan eduskuntaryhmien puheenjohtajille. Voit jättää viestisi halutessasi nimettömänä.

Helsingin Valkonauha-Vita Bandet i Helsingfors ry on Suomen Valkonauhaliiton paikallisyhdistys. Liitto paikallisyhdistyksineen on poliittisesti sitoutumaton kansalaisjärjestö, joka toimii yksilön, perheiden ja koko yhteiskunnan hyväksi.

Tutustu myös:

www.helsinginvalkonauha.fi,

www.suomenvalkonauhaliitto.fi