HAEMME SUUNNITTELIJAA EHKÄISEVÄN PÄIHDETYÖN JÄRJESTÖVERKOSTOON

Ehkäisevän päihdetyön järjestöverkosto (EPT-verkosto) on 54:n järjestön yhteenliittymä. Verkoston tavoitteena on ehkäistä ja vähentää päihdehaittoja sekä lisätä ihmisten hyvinvointia. Verkostomainen työote tarjoaa mahdollisuuden tietojen ja taitojen jakamiseen sekä järjestöjen oman toiminnan kehittämiseen. Viestimällä yhdessä voidaan vahvistaa verkoston yhteisten näkemysten painoarvoa.

EPT-verkoston keskeisiä yhteistoiminnan muotoja ovat muun muassa päihdepoliittinen vaikuttamistyö (lausunnot, kannanotot, asiantuntijatyö, viestintätoimet), kampanjat (Tipaton tammikuu ja Ehkäisevän päihdetyön viikko) sekä koulutuksien tuottaminen päihdealan toimijoille (Päihdepäivät).

Ehkäisevä päihdetyö EHYT ry koordinoi ja kehittää EPT-verkoston toimintaa yhdessä verkostokumppaneiden kanssa. Koordinaatioyksikössä työskentelee yhteensä neljä työntekijää.

Oletko sinä etsimämme henkilö?

Oletko idearikas ja innostut tapahtumien järjestämisestä? Onko yhteiskehittäminen tai verkostoyhteistyö sinulle luontevaa? Kiinnostaako sinua päihdekasvatus ja ehkäisevä päihdetyö?

Koordinaatioyksikön suunnittelijana työhösi kuuluu tapahtumajärjestelyt erityisesti Päihdepäivien osalta, viestinnän ja yhteiskuntavaikuttamisen tehtäviä, tapahtumamarkkinointia sekä muuhun verkostotyöhön osallistumista. Työ on monipuolista ja toimii näköalapaikkana järjestötyöhön.

Edellytämme soveltuvaa korkeakoulututkintoa, osaamista kansalaisjärjestötoiminnasta ja perehtyneisyyttä terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseen, sekä kokemusta tapahtumajärjestämisestä.

Arvostamme hyviä viestintä- ja vuorovaikutustaitoja, itsenäistä ja reipasta työotetta, verkostotaitoja sekä osaamista yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta ja viestinnästä.

Työ alkaa sopimuksen mukaan ja on määräaikainen sijaisuus 31.5.2021 asti.  

Työehdot ja palkka määräytyvät sosiaalialan järjestöjä koskevan työehtosopimuksen mukaisesti. Työsopimuksissa noudatetaan 4kk koeaikaa.

Tarjoamme sinulle viihtyisän, joustavan ja avoimen työyhteisön sekä merkityksellisen työn. Panostamme työn jatkuvaan kehittämiseen, työntekijöidemme hyvinvointiin ja osaamisen vahvistamiseen. EHYT on savuton työpaikka. 

Odotamme hakemuksia palkkatoivomuksineen ja ansioluetteloineen 3.3.2020 mennessä hakulomakkeen kautta. Työpaikka sijaitsee Helsingin Vallilassa.

HAKULOMAKE 

Lisätiedot:

Yksikön päällikkö Annika Eloranta
annika.eloranta(at)ehyt.fi, p. 050 411 0357
Tiedustelut puhelimitse  2.3.2020.