P

Päihdepäivät 2020

Suomen suurin päihdeaiheinen koulutustapahtuma sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille, vapaaehtoisille ja asiantuntijoille Helsingissä 27-28.5.2020.

Ohjelma

PÄIHDEPÄIVIEN SEMINAARIHAKU 2020

Päihdepäivät on keväisin järjestettävä kaksipäiväinen koulutustapahtuma päihdeaiheiden kanssa työskenteleville. Tapahtumassa vierailee vuosittain noin 1200 päihdealan ammattilaista, opiskelijaa, päättäjää ja vapaaehtoista. Ensi vuonna tapahtuma järjestetään Helsingissä 27-28.5.2020.
Päihdepäivien suunnittelusta vastaa EHYT ry ja MIELI ry yhdessä EPT-verkoston järjestöjen kanssa.
 
Ehdotuksia otetaan vastaan kaikilta tahoilta
Seminaareja voivat ehdottaa esimerkiksi järjestöt, yritykset, julkisen sektorin toimijat, seurakunnat, opiskelijat sekä vapaaehtoistoimijat.
Seminaariehdotuksia ja ideoita voi vapaasti ehdottaa, vaikka ei itse ole valmis toteuttamaan seminaaria. Ehdotukset voivat koskea esimerkiksi seminaareja, työpajoja tai opintokäyntejä.

Ohjeita seminaarihakuun
Teemana vuonna 2020 on nuoret ja mielenterveys. Teema ohjaa seminaarien suunnittelua, mutta aikaisempien vuosien tapaan seminaarit voivat liittyä kaikkeen päihdetyöhön. Seminaarivalinnassa otetaan huomioon seminaarin ajankohtaisuus, monimuotoinen toteuttajaryhmä, monipuoliset oppimisen muodot ja se ettei seminaariaihetta ole aikaisemmin käsitelty Päihdepäivillä. Seminaarien pituus on noin 2 tuntia, eli seminaarien on hyvä olla tiiviitä.
 
Toteutuneiden seminaarien kulut (esim. puhujien matkakulut) maksetaan tapahtuman puolesta, minkä lisäksi suunnittelusta vastaavat (1-2 henkilöä) saavat tapahtumaan vapaaliput.
Aikataulu ja valintaprosessi
Ehdotuksia otetaan vastaan sähköisesti 27.9.2019 mennessä. Kaikki ehdotukset otetaan vastaan ja käsitellään EPT-verkoston koulutustyöryhmässä. Mikäli ehdotus valitaan toteutettavaksi, otetaan ehdottajaan yhteyttä marraskuun aikana. Ehdotukset valitaan toteutettavaksi sellaisenaan ja seminaariehdotuksia voidaan myös yhdistellä. Tarkoituksena on toteuttaa noin 20-25 seminaaria.
 
Lisätiedot:
 
Cilla Schroeder
Suunnittelija, EHYT ry
​cilla.schroeder@ehyt.fi

Päihdepäivien seminaaridioihin voit tutustua täällä: SLIDESHARE – PÄIHDEPÄIVÄT

Ilmoittautuminen

Helsingissä järjestetään 27-28.5.2020 päihdetyön seminaareja kaikille ammattilaisille, vapaaehtoisille, opiskelijoille sekä muille päihde- ja mielenterveysaiheista kiinnostuneille. Lipunmyynti alkaa tammikuussa 2020.

Messu- ja näyttelytilat

Päihdepäivät 2020: alan laajin ja erikoistunein messualue

Päihdepäivillä on yli 40 messupistettä. Näytteilleasettajat järjestöistä, yrityksistä ja julkiselta sektorilta tarjoavat infoa ja palveluja tapahtuman noin 1200 kävijälle kahden päivän ajan.

Esitepöytien myynti alkaa tammikuussa 2020.