Maksuton ohjelma

Päihdepäivillä on vuonna 2019 paljon maksutonta ohjelmaa, johon kuka vain voi osallistua. Tapahtumassa voi kuulla luentoja, osallistua ilmaiseen suurseminaariin ja rentoutua. Maksuttomaan ohjelmaan ei tarvitse ilmoittautua etukäteen.
Ota mukaan työkaverisi, vapaaehtoistyön ryhmäsi tai asiakkaasi ja tule tutustumaan päihdetyön erilaisiin näkökulmiin!
 

Messualue ja Kohtaamisten teltta

Messualue on avoin yleisölle keskiviikkona 9-19 ja torstaina 9-15, eikä ennakkoon tarvitse ilmoittautua. Messualueella on yli 40 esittelypistettä, jossa eri organisaatiot esittelevät toimintaansa. Kulttuuritalolla on myös useita kahviloita, joissa voit tavata tuttuja ja nauttia kupin kuumaa.
 
Kohtaamisten teltassa on näytteilleasettajia ja Pop up Elokolo. Teltta on auki yleisölle keskiviikkona 9-19 ja torstaina 9-15.
 

Vahvistamon Talk Show Live -lavalla yleisölle avointa ohjelmaa

Vahvistamo järjestää Live Talk Show:n Päihdepäivillä. Vieraana mielenkiintoisia asiantuntijoita ja aiheina mm.  ekstremismi, kulttuurisensitiivisyys, uni, mielenterveys ja pelaaminen. Ohjelmalava sijaitsee Kulttuuritalon aulassa.
 

Maksuton seminaari: Kohtaamisia

Keskiviikkona 8.5. kello 17.30-19.00 järjestetään Kulttuuritalon Aalto-salissa ilmainen seminaari kohtaamisesta ja puheeksiotosta. Seminaari on kaikille avoin, eikä siihen tarvitse ilmoittautua. Ennen seminaaria voi tutustua messualueeseen ja näyttelypisteisiin sekä Kohtaamisten telttaan.
 

Tule Vahvistumaan -piste

Tule Vahvistumaan -piste on tarkoitettu kaikille Päihdepäiville osallistuville.
Piste esittelee erilaisia rauhoittumisen mahdollisuuksia, keinoja ja välineitä: esim. asmr ja mindfulness ym. mielen rauhoittumiseen kehitettyjä menetelmiä.

Rauhoittumisen ja rentoutumisen taitoa tarvitaan kiireisen ja paljon erilaisia ärsykkeitä sisältävän elämän keskellä.
Tule Vahvistumaan -pisteen kautta ammattilaiset voivat löytää uusia keinoja hallita omaa jaksamistaan sekä keinoja asiakastyön tueksi.