Olet täällä

Haemme asiantuntijaa Ehkäisevän päihdetyön järjestöverkoston kehittämis- ja asiantuntijatehtäviin

20.11.2017
Ehkäisevän päihdetyön järjestöverkosto (EPT-verkosto) on 45 järjestön yhteenliittymä. Verkosto toimii aktiivisesti kansanterveyden ja hyvinvoinnin puolesta päihde- ja pelihaittoja ehkäisten ja vähentäen. Verkoston toimintaa kehittävät ja toteuttavat EHYT ry:n koordinaatioyksikön työntekijät yhdessä verkostokumppaneiden kanssa. Koordinaatioyksikkö fasilitoi ja kehittää verkoston toimintaa kuin eräänlainen verkoston viestintä- ja koulutustoimisto. Tiimi suunnittelee ja toteuttaa yhdessä verkosto- ja muiden yhteistyökumppaneiden kanssa esimerkiksi ajan ilmiöihin ja muutoksiin pureutuvia viestintäkampanjoita, keskustelutilaisuuksia sekä pitkäjänteistä vaikuttamistyötä. Lisäksi tuotetaan ammattilaisten Päihdepäivät ja erilaisia teemaseminaareja vastaamaan verkoston jäsenten ajankohtaisiin koulutustarpeisiin.

Oletko juuri sinä etsimämme henkilö?

Onko yhteiskehittäminen tai verkostoyhteistyö sinulle luontevaa, ehkä jopa yksi keskeisimpiä kykyjäsi? Oletko idearikas ja sujuvasanainen viestinnän tekijä? Koordinaatioyksikön asiantuntijana työsi koostuvat monipuolisista käytännön kehittämistyötä ja viestintää yhdistävistä töistä.

Edellytämme soveltuvaa korkeakoulututkintoa, erinomaista suullista ja kirjallista ilmaisutaitoa sekä kokemusta viestinnästä eri kanavissa. Onhan sinulla kokemusta yhteiskehittämisestä ja/tai verkostotyöskentelystä. Tunnet sosiaali- ja terveysalaa ja sinulla on kokemusta erilaisten yhteistyökumppanuuksien sopimisesta. Työssä menestyminen edellyttää erinomaisia tiimi- ja yhteistyötaitoja.

Eduksi katsomme kokemuksen kansalaisjärjestötoiminnasta, alkoholi- ja/tai huumausainepolitiikan tuntemuksen, hyvän englannin ja ruotsin kielen suullisen ja kirjallisen taidon sekä kokemuksen yritysyhteistyöstä.

Arvostamme heittäytymiskykyä, hyvää asennetta ja tavoitteellista työotetta.

Tarjoamme sinulle viihtyisän, joustavan ja avoimen työyhteisön sekä merkityksellisen työn. Panostamme työn jatkuvaan kehittämiseen, työntekijöidemme hyvinvointiin ja osaamisen vahvistamiseen. EHYT ry on savuton työpaikka.

Odotamme hakemuksia palkkatoivomuksineen ja ansioluetteloineen 3.12. mennessä [tämän linkin kautta].

Työ alkaa sopimuksen mukaan, viimeistään 15.1.2018. Tehtävä on määräaikainen ja loppuu 28.2.2019.

Työehdot ja palkka määräytyvät sosiaalialan järjestöjä koskevan työehtosopimuksen mukaisesti. Työsopimuksissa noudatetaan 4kk koeaikaa.

Lisätietoja antaa yksikön päällikkö Teija Strand, teija.strand(a)ehyt.fi, p.050 571 0288. Puhelimitse tavoitettavissa seuraavasti: 23.11. klo 10-11. ja 24.11. klo 12-15.