Olet täällä

EHYT ry hakee toiminnanjohtajaa nykyisen toiminnanjohtajan siirtyessä toisiin tehtäviin

31.07.2017
Ehkäisevä päihdetyö EHYT ry toimii koko maassa ja koko väestön parissa terveiden elämäntapojen edistämiseksi. Alkoholiin, tupakkaan ja huumeisiin liittyvän ehkäisevän työn ohella EHYT ry ehkäisee pelaamisesta syntyviä haittoja. EHYT ry toimii mm. kouluissa, työpaikoilla ja sosiaalisessa mediassa sekä ylläpitää päihteettömiä kohtaamispaikkoja eri puolilla Suomea. Myös yhteiskunnalliseen keskusteluun osallistuminen on tärkeä osa järjestön työtä. Sosiaali- ja terveysministeriö tukee järjestön toimintaa Veikkauksen tuotoilla.

Nykyisen toiminnanjohtajamme siirtyessä toisiin tehtäviin haemme

TOIMINNANJOHTAJAA

Vastaat yhdistyksen toiminnan johtamisesta, taloudesta ja kehittämisestä hallituksen linjausten mukaisesti muuttuvassa ja kehittyvässä toimintaympäristössä. Tärkeä osa työtäsi on verkostoituminen ja yhteiskunnallinen vaikuttaminen. Teet tiivistä yhteistyötä rahoittajien, alan järjestöjen, päättäjien ja eri sidosryhmien kanssa.

Edellytämme soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa, vahvaa johtamiskokemusta, perehtyneisyyttä kansalaisjärjestötoimintaan sekä terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseen, kokemusta yhteiskuntavaikuttamisesta, erinomaisia vuorovaikutus- ja esiintymisvalmiuksia sekä kansainvälisessä yhteistyössä tarvittavaa englannin ja ruotsin kielen taitoa.

Arvostamme myös perehtyneisyyttä päihdehaittojen ehkäisyyn ja työn vaikuttavuuden osoittamiseen, innovatiivista otetta, kohderyhmiemme ja toiminta-areenoidemme tuntemusta, kokemusta kansainvälisestä yhteistyöstä, kokemusta sosiaali- ja terveysjärjestöjen rahoituksesta sekä alan yhteistyöverkostoja

Tarjoamme monipuolisen ja haasteellisen tehtäväkentän arvostetun ja kehittyvän yhdistyksen ykkösjohtajana, hyvän ja osaavan työyhteisön sekä yhteiskunnallisesti merkityksellisen ja mielenkiintoisen näköalapaikan.

Odotamme hakemuksia ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 16.8.2017 mennessä Personnel Groupin internet-sivuilta (www.personnel.fi) löytyvän hakulomakkeen kautta.

Tehtävä pyritään täyttämään mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävästä: EHYT ry:n puheenjohtaja Hanna Tainio p. 050 567 1624 ja konsulttijohtaja Kari Sorvari / Personnel Group, p. 0500 462 550 sekä www.ehyt.fi